loading...
clip-21
clip-21 بازدید : 203 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

ترازو
تجهیزات شکار

همانطور که اشاره کردیم نسخه‌ی نهایی پیش نمایش اندروید ۶.۰ مارشمالو را برای ابزار‌های نکسوس منتشر کرده است. این موضوع نشان از این دارد که غول جستجو در آینده‌ی نزدیک نسخه‌ی نهایی را منتشر خواهد کرد. هم‌اکنون توسعه دهندگان می‌توانند اپلیکیشن‌های مبتنی بر این سیستم عامل را در گوگل پلی آپلود کنند. به احتمال زیاد پاییز سال جاری شاهد انتشار نسخه‌ی نهایی خواهیم بود.

با معرفی هر نسخه‌ی جدید اندروید، همه‌ی کاربران مشتاقانه سایت‌های فناوری را دنبال می‌کنند، به این امید که دستگاه آن‌ها هم در زمره‌ی دریافت‌کنندگان آخرین به‌روزرسانی باشد. اما خیلی وقت‌ها این اشتیاق چندان آگاهانه نیست و کمتر به این‌که نسخه‌ی جدید سیستم عامل چه نوآوری‌هایی در خود دارد توجه می‌شود. در ادامه همراه ما باشید تا به معرفی ویژگی‌های اندروید مارشمالو (6.0) بپردازیم.

‌‌‌    ‌    ‌‌‌   ‌‌‌
پیش از شروع بد نیست به مطلب زیر هم نگاهی داشته باشید:
لیست کامل گوشی‌هایی که آپدیت اندروید 6.0 مارشمالو را دریافت خواهند کرد
‌‌‌‌   ‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌
بازطراحی قسمت اپ‌ها
احتمالا اولین موردی که نظرتان را جلب می‌کند همین تغییر ظاهر در قسمت اپ‌ها است. این قسمت که اصطلاحا به آن «کشوی اپ‌ها» (App Drawer) هم گفته می‌شود برخلاف نسخه‌های پیشین، عمودی بالا و پایین می‌شود. گوگل ادعا دارد این تغییر باعث سرعت بیشتر در پیدا کردن اپلیکیشن موردنظر خواهد شد.
علاوه بر این، حالا کاربر می‌تواند میله‌ی اسکرول را بگیرد و با توجه به حرف اول اپلیکیشن، آن را پیدا کند. اپلیکیشن‌های دیگری مثل مخاطبان (Contacts) را هم به همین شیوه بازطراحی شده‌اند.

اندروید
اما اگر حوصله‌ی بالا و پایین کردن اسکرولر را ندارید می‌توانید به کمک نوار جست‌وجوی تعبیه‌شده در بالای صفحه به‌سادگی به مقصود خود برسید. همچنین پرکاربردترین اپلیکیشن‌هایتان را هم همیشه در ردیف اول در اختیار دارید.
‌‌‌‌    ‌‌‌
مختصر تغییر در صفحه‌ی قفل
این بخش در نسخه‌ی قبلی اندروید به‌‌خوبی طراحی شده بود و گوگل نیاز به تغییر بنیادی در آن ندیده؛ فقط میان‌بر فرمان صوتی را جایگزین میان‌بر شماره‌گیر کرده.

اندروید۲

ظاهرا از دید مهندسان گوگل فرمان‌های صوتی از تماس با افراد، مهم‌تر است.

‌‌‌‌    ‌‌‌‌
صفحه‌ی اصلی هم تغییر زیادی نکرده
تغییر زیادی در این قسمت ایجاد نشده؛ در واقع اندک تغییراتی که دیده می‌شود مختص اندروید 6.0 نیست. مثلا نوار جست‌وجو پررنگ‌و‌لعاب‌تر شده، بعضی آیکون‌ها هم همین‌طور؛ ولی این‌ها مواردی هستند که از طریق فروشگاه گوگل پلی به‌دست همه‌ی کاربران می‌رسند.

اندروید۳

به‌جز این‌ها باقی، همان تجربه‌ی کاربری نسخه‌ی قبل است. صفحات جدید در سمت راست صفحه اصلی قرار می‌گیرد و سوایپ به چپ شما را به گوگل نو (Google Now) می‌برد.

‌‌‌‌    ‌‌‌‌   ‌‌
بخش اعلان‌ها (نوتیفیکیشن‌ها)
معمولا در طول روز با این بخش زیاد سروکار دارید. گوگل در نسخه‌های اخیر اندروید توانسته اعلان‌ها را به بهترین شکل ممکن به کاربر نمایش دهد. از اندروید  5.0 شاهد نمایش دو مرحله‌ای اعلان‌ها هستیم که این رویه در مارشمالو هم حفظ شده؛ یک‌بار پایین کشیدن اعلان‌ها را نشان می‌دهد و با تکرار این کار به منوی تنظیمات سریع دسترسی پیدا می‌کنید.

اندروید۴

به‌هرحال این‌جا هم به‌جز اندکی تغییرات ظاهری در کل تحولی صورت نگرفته.
‌‌‌‌‌‌‌‌
Google now on Tap
موقع معرفی نسخه‌ی جدید اندروید تاکید زیادی روی این قسمت شد. در واقع جست‌وجو به‌عنوان قلب تپنده‌ی گوگل در این‌جا خودنمایی می‌کند. کافی است دکمه‌ی خانه (Home) را اندکی بیشتر نگه دارید تا به این قسمت هدایت شوید. مشغول هر کاری باشید با ورود به گوگل نو (Google Now) اطلاعاتی مرتبط با آن را دریافت می‌کنید.

اندروید۵

بااین‌حال هنوز این سرویس آن‌چنان‌که باید تکمیل نشده و مشخصا جای کار زیادی دارد. هرچند تا همین‌جا هم ممکن است کاربرد زیادی برای کاربران ایرانی نداشته باشد.
‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌
حالت چُرت (Doze) – عمر باتری بیشتر، کاربران راضی‌تر
از وقتی تلفن‌های هوشمند جای تلفن‌های همراه قدیمی را گرفته‌اند شارژ هفتگی به آرزویی دور و دراز تبدیل شده. هر شرکتی راه‌کار خود را با سروصدای زیاد معرفی می‌کند ولی پای عمل، هیچ‌کدام چیزی جز نام‌هایی جذاب نیستند.
گوگل می‌گوید راهکاری نه برای موقع کارکردن که به جهت زمان بلا‌استفاده ماندن تلفن دارد و به آن حالت Doze یا چُرت می‌گوید. با فعال کردن این حالت وقتی دستگاه مشغول کار نیست، سیستم به سطحی می‌رود که تا حد ممکن انرژی کمتری مصرف کند.

اندروید۶

روی کاغذ باید بتوانید تلفن خود را رها کرده و چند هفته دیگر که به آن سر می‌زنید هنوز شارژ داشته باشد. ولی مساله همین‌جا است؛ این روش برای کاهش مصرف در چنین شرایطی یعنی استفاده نشدن طولانی‌مدت طراحی شده و گره‌ای از مشکل شارژ روزانه باز نمی‌کند. به‌علاوه توسعه‌دهنده‌ی اپلیکیشن، این امکان را دارد که با تعریف اولویت برای برنامه‌ی خود، ترفند گوگل را دور بزند و عملا آن را بی‌مصرف کند.
‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌    ‌‌
اپ‌های بی‌استفاده هم غیرفعال می‌شوند
اکثر کاربران، اوایل کار با تلفن هوشمند خود تعداد زیادی اپلیکیشن روی آن نصب می‌کنند که با مرور زمان بلااستفاده می‌مانند. درنتیجه علاوه بر اشغال ROM، برخی روی RAM هم فضا می‌گیرند. دیگر نیازی به ذکر این مطلب که عملکرد دستگاه کند شده و از باتری هم انرژی مضاعف کشیده می‌شود نیست. در اندروید مارشمالو، سیستم عامل با رصد وضعیت اپ‌ها چنین اپلیکیشن‌هایی را غیرفعال می‌کند.
‌‌‌    ‌‌
پشتیبانی بومی از اثر انگشت
گوگل همزمان با معرفی اندروید 6.0، API اثر انگشت را هم برای توسعه‌دهندگان ارایه کرد و به‌طور کامل و همه‌جانبه امکان استفاده از اعتبار‌سنجی بیومتریک را فراهم آورد.

اندروید۷

در واقع اثر انگشت نه‌فقط برای باز کردن تلفن که برای خرید، ورود به ایمیل و انواع حساب‌های کاربری قابل‌استفاده خواهد بود. یعنی راه برای خداحافظی با گذرواژه‌ها بیش‌ازپیش باز شده.

‌‌‌‌    ‌‌‌    ‌‌‌
اندروید پی (Android Pay)
با امکان استفاده از اثر انگشت، خرید از طریق تلفن هوشمند، مفهومی تازه پیدا می‌کند و گوگل شیوه‌ی جدید را با سرویس اندروید پی (Android Pay) مهیاتر کرده. این سرویس در اصل مشابه گوگل پی (Google Pay) است با این تفاوت که به‌طور ساختاری در سیستم عامل اندروید ادغام شده.

اندروید۸

مثلا موقع انجام عملیات خرید حتی لازم نیست اپلیکیشنی را باز کنید؛ فقط دستگاه را روشن می‌کنید و از طریق NFC و احراز هویت با اثر انگشت، کارها انجام می‌شود.

‌‌‌‌     ‌‌‌
اعطای مجوزهای موردی به اپلیکیشن‌ها
تاکنون یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها درباره‌ی حریم خصوصی این بود که اپ‌ها موقع نصب، درخواست دریافت مجوزهای زیاد و اغلب بی‌ربطی از کاربر می‌کنند و کاربر هم برای استفاده از آن اپلیکیشن، چاره‌ای جز موافقت ندارد.
اندروید۹
حالا در اندروید 6.0، می‌توانید هر اپی را نصب کنید و تک‌تک مجوزهای درخواستی آن را بررسی کرده و درصورتی‌که مشکلی نبود موافقت کنید. البته باید دقت کرد که مثلا اگر دسترسی به دوربین را به اپلیکیشنی برای عکاسی مسدود کنید، عملکرد آن را هم مختل کرده‌اید. اما به‌هرحال می‌دانید این امکان وجود دارد که اجازه‌ها را اعطا یا لغو کنید.

در مورد اپ‌هایی که از اندروید 6.0 پیشتیبانی نمی‌کنند گوگل دست‌به‌کار شده و با وارد کردن داده‌های غیر اصلی به اپ‌ها، خروجی آن‌ها را بعد لغو هر یک از مجوزها بررسی می‌کند تا کاربران با مشکل عملکرد مواجه نشوند.
‌‌‌‌
لینک‌های اپلیکیشن
اگر با اندروید کار کرده باشید حتما بسیار پیش آمده که با تپ روی لینکی که مثلا مربوط به فیسبوک است قسمتی ظاهر می‌شود و از شما می‌خواهد مشخص کنید که سیستم آن لینک را در اپ فیسبوک پی بگیرد یا با کروم باز کند.
اندروید۱۰
در اندروید 6.0 اپلیکیشن‌ها اختیار دارند عملیات لینک‌های مربوط به خود را به عهده بگیرند. البته کماکان قسمت تعیین اپ وجود دارد ولی خیلی کم‌تر با آن مواجه می‌شوید.

‌‌‌‌
تنظیم صدا ساده‌تر شده
در اندروید 5.0 کاربران زیادی از پیچیدگی تنظیمات مربوط به صدا شکایت داشتند؛ نتیجه‌ی این اعتراضات در اندروید 6.0 ساده‌شدن این بخش است.

اندروید۱۱

می‌توانید با فشردن کلید کاهش صدا تا حالت لرزش پیش بروید و با یک بار دیگر فشردن، حالت Do Not Disturb فعال می‌شود.

‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌
با انتخاب متن، پنجره‌ی مربوطه ظاهر می‌شود
انتخاب متن هیج وقت به‌خوبی در اندروید انجام نمی‌شد. گوگل کوشیده این ضعف را تا حدی در مارشمالو بکاهد. در اندروید 6.0 وقتی متنی را با نگه داشتن انتخاب می‌کنید همان کنار، پنجره‌ای با سه گزینه‌ی انتخاب همه، رونوشت یا اشتراک ظاهر می‌شود تا بسته به نیاز خود عمل کنید.
‌‌‌‌‌
سربرگ (Tab) شخصی‌شده‌ی کروم
عموم کاربران از مرورگر داخلی اپ‌ها رضایت ندارند. در اندروید 6.0 توسعه‌دهندگان می‌توانند با استفاده از کدهای کروم آن را برای اپلیکیشن خود شخصی کنند و در اختیار کاربر قرار دهند تا هم از جا‌به‌جایی غیرضروری بین اپ‌ها جلوگیری شود و هم کاربران بتوانند به تنظیمات خود در مرورگر کروم مثل فرم‌های از پیش پر شده دسترسی داشته باشند.

    ‌‌‌   ‌‌‌‌‌    ‌‌‌
System UI Tuner
اندروید امکانات زیادی در اختیار کاربرش قرار می‌دهد. اما خیلی از آن‌ها در زیر قسمت‌های مختلف از دید او پنهان می‌مانند. System UI Tuner آمده تا این مشکل را تا حدی رفع کند و تنظیمات زیادی را به‌راحتی جلوی دست کاربر بگذارد.

اندروید۱۲

برای نمونه اگر تمایل دارید ظرفیت مانده‌ی باتری دستگاه را به درصد ببینید به‌راحتی می‌توانید از این قسمت فعالش کنید.

‌‌‌‌‌    ‌‌‌
مدیریت حافظه‌ی RAM
در نسخه‌ی جدید اندروید یک بخش مجزا برای مشاهده‌ی رم مصرفی هر یک از اپ‌ها درست شده تا ببینید در پشت پرده چه می‌گذرد و رم دستگاه را کدام اپلیکیشن بیش‌از‌حد استفاده می‌کند.

اندروید۱۳

البته به‌جز تماشا کار دیگری ازتان بر نمی‌آید مگر این‌که به‌کل قید اپ پرمصرف را بزنید.

‌‌‌‌‌‌     ‌‌ ‌‌
پشتیبانی از USB Type-C  و USB 3.1
درگاه‌های فیزیکی همیشه مایه‌ی دردسر بوده‌اند؛ خصوصا تنوع بی‌مورد آن‌ها باعث سردرگمی مصرف‌کننده می‌شود. USB Type-C آمده تا این مشکل را برای همیشه حل کند. از درگاه شارژ تا پخش ویدیوی باکیفیت همه از طریق آن میسر است.

اندروید۱۴

به‌علاوه مشکل جهت اتصال که در نسخه‌های پیشین مشکل‌ساز می‌شد را هم ندارد. با این ویژگی‌های خوب، عجیب نیست در اندروید 6.0 شاهد پشتیبانی از این درگاه باشیم.

‌‌‌
امکان حذف اسکرین‌شات از قسمت اعلان‌ها
این امکانی است که قبلا توسط شرکای گوگل ارایه می‌شد ولی در نسخه‌ی جدید شاهد اضافه شدن آن به اندروید خالص هستیم. خیلی‌وقت‌ها اسکرین‌شات گرفته شده در همان ابتدا باب میل از آب در نمی‌آید. پیش‌تر لازم بود به اپ تصاویر رفته و از آن‌جا برای حذف تصویر اقدام شود. اما در مارشمالو می‌توانید بلافاصله از قسمت اعلان‌ها اسکرین‌شات نامطلوب حذف کنید.
‌‌‌‌    ‌‌
نهایت پشتیبانی از microSD
قبلا هم دستگاه‌های اندرویدی از microSD پشتیبانی می‌کردند، ولی آن‌چه در نسخه‌ی ششم تفاوت دارد حد پشتیبانی نسبت به گذشته است. اگر دستگاه شما امکان اتصال این نوع حافظه را دارد می‌توانید با امکانی به نام adoptable storage  به دستگاه اجازه دهید با microSD وارد‌شده مانند حافظه‌ی داخلی رفتار کند.

اندروید۱۵

این یعنی بعد از فرمت حافظه‌ی جانبی توسط دستگاه، دیگر نمی‌توانید آن را جا‌به‌جا کرده یا به‌وسیله‌ی دیگری متصل کنید؛ ولی در عوض میزان حافظه‌ی تلفن یا تبلت‌تان افزایش می‌یابد.
‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌
پشتیبان‌گیری از همه اپ‌ها و تنظیمات
یکی از بزرگ‌ترین دردسرها بعد از خرید یک دستگاه جدید، انجام تنظیمات دلخواه است که ساعت‌ها وقت کاربر را تلف می‌کند. از اندروید  6.0 به بعد گوگل به‌کمک مصرف‌کننده آمده و امکان تهیه‌ی پشتیبان از بخش‌بخش تنظیمات را فراهم کرده. ازاین‌پس وقتی به دستگاه جدید مهاجرت می‌کنید بعد از ورود به حساب کاربری خود باقی کارها به‌طور خودکار انجام می‌شوند.
‌‌‌‌‌‌
تنظیمات گوگل در قسمت تنظیمات دستگاه ادغام شده
از ابتدا هم این دوگانگی کار درستی نبود و کاربر را به اشتباه می‌انداخت. بالاخره گوگل به این مساله پی برده و تنظیمات گوگلی مانند اندروید پی، گوگل فوتوز و غیره را به قسمت تنظیمات دستگاه منتقل کرده.
‌‌
اشتراک‌گذاری مستقیم
اغلب کاربران مطالب را از طرق خاص و با افراد خاص و معدود به اشتراک می‌گذارند. گوگل هم با علم به این موضوع ترتیبی اندیشیده تا سیستم عامل با رصد رفتار کاربر به عادات اشتراک‌گذاری او پی ببرد.

اندروید۱۶

درنتیجه موقع اشتراک‌گذاری، امکان خلاصه کردن مراحل را برای کاربر فراهم می‌کند تا بتواند یک‌باره مطلبی را توسط اپلیکیشن مورد نظر با افراد پرمراجعه به اشتراک بگذارد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌       ‌‌‌
اندروید 6.0.1 چه چیز جدیدی دارد؟
در واقع آخرین نسخه‌ی اندروید تا زمان نگارش این مطلب 6.0.1 است که از مهم‌ترین تغییرات آن می‌توان به افزایش تعداد شکلک‌ها و اضافه شدن تنظیم جدیدی در تبلت‌های اندرویدی برای دکمه‌های «خانه» و «برگشت» اشاره کرد. به‌علاوه بعد از این به‌روزرسانی، با دو بار فشردن کلید پاور، اپلیکیشن دوربین باز می‌شود. حالت Do Not Disturb هم پیشرفت‌هایی را شاهد بوده و می‌توان به‌طور خودکار اعلان‌ها را بعد از پخش صدای هشدار غیرفعال نگه داشت.

این فهرست طولانی و جالب وقتی بدانید که بسیاری از کاربران فعلی دستگاه‌های اندرویدی از دریافت آخرین نسخه‌ی اندروید محروم‌اند کمی باعث ناامیدی می‌شود. به نظر شما گوگل چگونه می‌تواند این ازهم‌گسیختگی در میان دستگاه‌های اندرویدی را حل کند؟ راستی کدام‌یک از ویژگی‌های اندروید 6.0 را مهم‌تر می‌دانید؟

هدر رفتن انرژی

clip-21 بازدید : 225 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

چاقو جیبی
متر لیزری


هفته بیستم بارداری ، بارداری هفته به هفته ، بارداری هفته بیستم بارداری
وزن کودک شما به 320 گرم رسیده است. طول بدن او نیز از فرق سر تا باسن برابر 16.5 سانتی متر و از فرق سر تا پاشنه پا به صورت کشیده و صاف حدود 25 سانتی متر

دانستنیهای لازم در خصوص بارداری

هفته ششم بارداری ، جنین ، حاملگی هفته ششم بارداری
بدن کودک شما در حال شکل گیری است، و سلولهایی که بعدا اندامها و سیستمهای بدن او را تشکیل خواهند داد، به سرعت در حال تقسیم شدن هستند.

clip-21 بازدید : 120 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

چاقو
چراغ قوه

شرکت اپل به شرکت سامسونگ و ال جی یه بیانیه داده.
متن بیانیه اینه:مونده تا برسی اصلا هیچ موقع نمیرسی بدو تا برسی.....خخخخخخخخخ

گوشی V10 شرکت ال جی یک تلفن همراه هوشمند با کیفیت به شمار می‌رود که دوربین خوبی هم برای آن در نظر گرفته شده است. این گوشی هم مانند سایر محصولاتی که راهی بازار می‌شوند، راز و رمزهای زیادی دارد که اگر آن‌ها را بدانید، تجربه‌ی بهتری از این گوشی به دست می‌آورید. در ادامه ۱۰ ترفند از V10 را معرفی می‌کنیم که البته برخی از آن‌ها روی گوشی‌های دیگر شرکت ال جی مانند G4 و G3 هم قابل اجرا هستند.
LG V10

گوشی V10 در کنار G4

به چه شکل از دوربین این گوشی استفاده کنیم

گوشی V10 یک دوربین بسیار خوب دارد که امکانات زیادی را پیش روی کاربران قرار می‌دهد. اگر دوربین را اجرا کنید، مشاهده خواهید کرد که تنظیمات دوربین روی صفحه نمایش دوم دیده می‌شوند. این دوربین را می‌توانید در حالت تنظیمات دستی یا تنظیمات خودکار قرار دهید و به عکاسی مشغول شوید. اگر فکر می‌کنید که نمی‌توانید با تنظیمات دستی دوربین کار کنید، باید دوربین را روی حالت Auto قرار دهید.
LG V10 Camera

تنظیمات دوربین

دسترسی سریع به دوربین

برای اینکه به دوربین سریع‌تر دسترسی پیدا کنید باید به Settings و Shortcut Key بروید. با مراجعه به این قسمت دکمه‌ای وجود دارد که باید آن را فعال کنید. پس از فعال کردن این دکمه، در زمانی که صفحه نمایش گوشی خاموش است دکمه‌ی پایین تنظیم صدا را نگه‌دارید تا یک راست به دوربین بروید.

عکاسی سلفی راحت‌تر

برای عکاسی سلفی لازم نیست که دکمه‌های پشت گوشی را فشار دهید. حالت‌های مختلفی برای عکاسی سلفی در نظر گرفته شده است. یکی از این حالت‌ها عکاسی با صدا است. شما با گفتن کلمه‌های LG ،‌Kimchi ،Smile و Cheese می‌توانید عکس بگیرید.
LG V10

عکاسی سلفی

ضبط ویدیوهای با کیفیت

دوربین گوشی V10 می‌تواند با کیفیت 4K و ۲۴ فریم برثانیه فیلم‌برداری کند. همچنین برای فیلم‌برداری از محیط‌های باز و خارج از خانه بهتر است تنظیمات ضبط صدا را تغییر دهید. برای اینکار باید دکمه‌ی میکروفن را لمس کنید و تنظیمات مربوط به این قسمت را انجام دهید.

محافظت از فیلم‌ها و عکس‌‌ها

در گوشی V10 راه‌های زیادی برای محافظت از عکس‌ها و فیلم‌ها وجود دارد. با قرار دادن الگو، سنسور تشخیص اثر انگشت و یا رمز عبور می‌توانید از فایل‌های مهم خودتان محافظت کنید. برای این کار به قسمت Settings و بخش Fingerprints & security مراجعه کنید. سپس گزینه‌ی Content lock را انتخاب کنید و کارهای مربوط به قفل کردن فایل‌های مختلف را انجام دهید.
LG V10

سنسور تشخیص اثر انگشت

نحوه‌ی باز کردن قفل گوشی

برای باز کردن قفل گوشی می‌توانید از الگو یا حالت Knock On استفاده کنید. در حالت Knock One می‌توانید با ضربه زدن به صفحه نمایش قفل گوشی را باز کنید. برای قرار دادن این حالت روی گوشی باید به Settings و بخش Lock Screen بروید. سپس Select Screen Lock و Knock Code را انتخاب کنید.

استفاده از صفحه نمایش دوم

یکی از ویژگی‌های مهم گوشی V10 داشتن صفحه نمایش دوم است. برای استفاده از این صفحه نمایش باید به قسمت Settings و Second Screen بروید و دکمه‌ی مربوط به صفحه نمایش دوم را روشن کنید. در این قسمت می‌توانید آیکون پنج برنامه‌ی مختلف را قرار دهید. حتی یکسری برنامه هم به شکل خاص برای صفحه نمایش دوم طراحی شده‌اند.

البته با صفحه نمایش دوم می‌توان زمان و تاریخ را بدون روشن کردن صفحه نمایش اصلی مشاهده کرد. بسیاری از اعلان‌ها هم در این قسمت مشاهده می‌شوند.
LG V10

صفحه نمایش دوم

انجام دادن کارهای خودکار

گوشی V10 یک ویژگی بسیار جالب دارد که به وسیله‌ی آن بسیار از کارها را به شکل خودکار انجام می‌دهد. به طور مثال می‌توانید گوشی را به شکلی تنظیم کنید که در زمان رسیدن به خانه وا-فای روشن و بلوتوث خاموش شود. حتی می‌توانید کاری کنید که برنامه‌ی Spotify در زمانی که از هدست استفاده می‌کنید، اجرا شود. برای این کار باید به Settings و Location بروید و به قسمت My Place مراجعه کنید.

چگونه از صفحه نمایش عکس بگیریم؟

برای اینکار باید دکمه‌ی خاموش و دکمه‌ی کم کردن صدا را با هم نگه‌دارید. اگر این روش برای شما سخت است می‌توانید از منوهایی که در قسمت اعلان‌ها وجود دارد، +Capture را لمس کنید.

استفاده از دو برنامه به شکل همزمان

برای اینکه بتوانید از دو برنامه در حالت همزمان استفاده کنید باید دکمه‌ی چند وظیفه‌ای را فشار دهید و سپس حالت «دو پنجره» (Dual Window) را برای استفاده از برنامه‌های مختلف انتخاب کنید. در این حالت صفحه نمایش به دو قسمت تقسیم می‌شود و می‌توانید برنامه‌ها را در دو قسمت مجزا قرار دهید. البته این ویژگی روی تمام برنامه‌ها کاربرد ندارد و بیشتر اپلیکیشن‌های گوگل و ال جی را  می‌توان به این شکل استفاده کرد.

صفحه نمایش رنگی
صفحه نمایش لمسی
نوع LCD
فن‌آوریIPS
اندازه5.7 اینچ
رزولوشن 2560 × 1440 | QuadHD
تراکم پیکسلی 515 پیکسل بر هر اینچ
تعداد رنگ16 میلیون رنگ
محافظتCorning Gorilla Glass 4
سایر قابلیت‌هاقابلیت دریافت تا 10 لمس همزمان
صفحه‌ نمایش دومدارای نمایشگر دوم به اندازه‌ی 2.1 اینچ با رزولوشن 1040 × 160

clip-21 بازدید : 106 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

کارد
فروشگاه اینترنتی

اين مايع به آب ماست شهرت دارد. وقتي باكتري هاي تبديل كننده شير به ماست، به قدر كافي رشد كنند، شير دلمه مي بندد. پروتئين ها در هم فرو مي روند و ماست درست مي شود .

مطالبی که برای افزایش معلومات عمومی مفیدند

فيبرهاي قرمز حاوي ماده اي بنام ميوگلوبين است كه قرمز رنگ است و موجب ميشود كه فيبرهاي قرمز توانايي بيشتري براي فشار و كار داشته باشند .

clip-21 بازدید : 193 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

فروشگاه شکار
فروشگاه بینوکولارز

ولتاژ این نوع باتری‌ها با کاهش شارژ افت پیدا می‌کند. اگر باتری پر باشد، ممکن است ولتاژ از 4.2 ولت هم بیشتر شود. البته باتری‌های شارژی قلمی از جنس نیکل-کادمیوم یا نیکل-متال هیدرید هم وقتی کامل شارژ شده باشند، ولتاژ بالاتری در حد 1.5 ولت دارند، اما روی باتری عدد 1.2 ولت نوشته می‌شود.

اهالی دنیای فناوری مدت‌ها است چشم‌به‌راه تحولی در زمینه‌ی باتری‌ها نشسته‌اند چراکه علی‌رغم سر و صداهای زیاد، در عمل شاهد تغییر خاصی نیستیم. اما از این بدتر اطلاعات کاربران در این‌باره است که گویی قصدی برای روزآمدی ندارد. آن‌چه از محدودیت باتری‌های نیکلی در دهه‌ی ۹۰ میلادی می‌دانند را به باتری‌های لیتیوم-یونی و لیتیوم-پلیمری امروزی بسط می‌دهند. در ادامه، این پیش‌فرض‌های رایج را با هم بررسی می‌کنیم.

‌‌‌‌    ‌‌‌

۱- باور رایج: رها کردن دستگاه به برق، باعث شارژ بیش‌ازحد آن می‌شود.

این موضوع لااقل در مورد باتری‌های جدید درست نیست. امروزه شارژر اغلب لپتاپ‌ها، تلفن‌ها و حتی باتری‌های AA و AAA به‌حدی هوشمند هست که عملیات شارژ را بعد از اتمام آن متوقف کند. البته به اندازه‌ی دو سه درصد افزایش شارژ برای دستگاه انجام می‌گیرد ولی بعد به ۱۰۰ درصد برمی‌گردد.

باتری شارژ

به برق رها کردن و تکرار مداوم آن در طول عمر باتری تاثیر دارد؛ ولی این تاثیر آن‌قدرها که درباره‌اش غلو می‌شود نیست. شرکت‌های سازنده معمولا تاکید بر تنوع نحوه‌ی شارژ دارند و توصیه می‌کنند لااقل ماهی یک مرتبه باتری را تا انتها دشارژ کنید و مجدد به برق بزنید. با این حال این کار هم تاثیر چندانی در طول عمر باتری‌های جدید ندارد.

‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۲- باور رایج: باتری باید همیشه تا آخر خالی شود.

امروزه بیشتر باتری‌ها به طور کامل دشارژ نمی‌شوند. وقتی در تلفن و لپتاپ‌تان با صفر درصد یا ظرفیت تمام شده مواجه می‌شوید، در واقع هنوز حدود ۱۰ درصد از شارژ باتری باقی مانده؛ به همین دلیل است که وقتی باز دکمه پاور را می‌زنید نمایشگر روشن شده و اخطار نیاز به شارژ ظاهر می‌شود.

شارژکردن

با این وصف دیگر جایی برای اعتنا به چنین توصیه‌ای می‌ماند؟ در این شرایط اگر دستگاه باتری‌دار خود را هر بار تا مرحله‌ی خاموشی پیش ببرید مطمئنا در درازمدت روی شارژدهی آن تاثیر منفی می‌گذارد. پس بهتر است به جای عمل به این توصیه، کاملا عادی از دستگاه‌تان استفاده کرده و نهایتا ماهانه باتری آن را در حالت متفاوت شارژ کنید.

‌‌

۳- باور رایج: همواره پیش از اولین استفاده از دستگاه، آن را کاملا شارژ کنید.

در حقیقت شارژ کامل دستگاه نو، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ البته اگر این کار را نکنید باز هم به جایی بر نمی‌خورد.

باتری گوشی

پس چرا در کتابچه‌ی راهنمای بعضی دستگاه‌ها، سازنده به این کار توصیه کرده؟ شارژ کامل دستگاه قبل از نخستین استفاده، شروعی است برای چیزی به نام «فرآیند واسنجی» و به دستگاه در شناخت رفتار باتری متصل به خود کمک می‌کند. این همان هوشمندی شارژرها است که بالاتر گفتیم؛ پس اگر بعدا هم دستگاه را شارژ کنید این عملیات انجام می‌گیرد.

‌‌‌

۴- باور رایج: باتری‌ها را در فریزر نگه‌دارید.

نگه‌داری باتری در فریزر یا یخچال نه تنها مضر است بلکه می‌تواند خطرناک هم باشد. دمای بیش‌ازحد (دمای بیش‌ازحد پایین یا بالا به‌خصوص در درازمدت) برای هیچ نوع باتری مفید نیست.  یادتان باشد باتری یا قوه، مخزنی از مواد شیمیایی است که در خود نیرو ذخیره می‌کنند. اِعمال چنین فشاری بر این مواد ممکن است عواقب نامطلوبی داشته باشد.

باتری در یخچال

توصیه می‌شود برای افزایش عمر نگه‌داری بلااستفاده، باتری‌‌ها را در دمای استاندارد اتاق (۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی‌گراد) و با رطوبت کنترل‌شده در حد ۳۵ تا ۶۵ درصد قرار دهید. به این شیوه می‌توان باتری‌های آلکالاین را بین ۵ تا ۱۰ سال و باتری‌های لیتیومی را ۱۰ تا ۱۵ سال انبار کرد.

اما اگر باتری تلفن هوشمند شما عملکردی به‌خوبی یک یا دو سال پیش ندارد کاملا طبیعی است؛ باید بدانید با هر بار استفاده از باتری‌های امروزی قدری از کارایی آن‌ها کاسته می‌شود.

‌‌‌‌

فکر می‌کنید راه حل مشکل ناتوانی باتری‌ها چیست؟ بشر باید به فکر دستگاه‌های کم‌مصرف‌تر باشد یا باتری‌های موثرتری بسازد؟ راستی شما راه درستی برای افزایش طول عمر باتری دستگاه‌های الکترونیک می‌دانید؟

keep Battery-tarfandha3

clip-21 بازدید : 282 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

تجهیزات شکار
ذره بین

در مواقعی که دسترسی به شاژر گوشی خود ندارید و برای بیشتر روشن بودن گوشی خود می توانید از قابلیت های غیر ضروری مانند دوربین و اینترنت و … استفاده نکنید.

اهالی دنیای فناوری مدت‌ها است چشم‌به‌راه تحولی در زمینه‌ی باتری‌ها نشسته‌اند چراکه علی‌رغم سر و صداهای زیاد، در عمل شاهد تغییر خاصی نیستیم. اما از این بدتر اطلاعات کاربران در این‌باره است که گویی قصدی برای روزآمدی ندارد. آن‌چه از محدودیت باتری‌های نیکلی در دهه‌ی ۹۰ میلادی می‌دانند را به باتری‌های لیتیوم-یونی و لیتیوم-پلیمری امروزی بسط می‌دهند. در ادامه، این پیش‌فرض‌های رایج را با هم بررسی می‌کنیم.

‌‌‌‌    ‌‌‌

۱- باور رایج: رها کردن دستگاه به برق، باعث شارژ بیش‌ازحد آن می‌شود.

این موضوع لااقل در مورد باتری‌های جدید درست نیست. امروزه شارژر اغلب لپتاپ‌ها، تلفن‌ها و حتی باتری‌های AA و AAA به‌حدی هوشمند هست که عملیات شارژ را بعد از اتمام آن متوقف کند. البته به اندازه‌ی دو سه درصد افزایش شارژ برای دستگاه انجام می‌گیرد ولی بعد به ۱۰۰ درصد برمی‌گردد.

باتری شارژ

به برق رها کردن و تکرار مداوم آن در طول عمر باتری تاثیر دارد؛ ولی این تاثیر آن‌قدرها که درباره‌اش غلو می‌شود نیست. شرکت‌های سازنده معمولا تاکید بر تنوع نحوه‌ی شارژ دارند و توصیه می‌کنند لااقل ماهی یک مرتبه باتری را تا انتها دشارژ کنید و مجدد به برق بزنید. با این حال این کار هم تاثیر چندانی در طول عمر باتری‌های جدید ندارد.

‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۲- باور رایج: باتری باید همیشه تا آخر خالی شود.

امروزه بیشتر باتری‌ها به طور کامل دشارژ نمی‌شوند. وقتی در تلفن و لپتاپ‌تان با صفر درصد یا ظرفیت تمام شده مواجه می‌شوید، در واقع هنوز حدود ۱۰ درصد از شارژ باتری باقی مانده؛ به همین دلیل است که وقتی باز دکمه پاور را می‌زنید نمایشگر روشن شده و اخطار نیاز به شارژ ظاهر می‌شود.

شارژکردن

با این وصف دیگر جایی برای اعتنا به چنین توصیه‌ای می‌ماند؟ در این شرایط اگر دستگاه باتری‌دار خود را هر بار تا مرحله‌ی خاموشی پیش ببرید مطمئنا در درازمدت روی شارژدهی آن تاثیر منفی می‌گذارد. پس بهتر است به جای عمل به این توصیه، کاملا عادی از دستگاه‌تان استفاده کرده و نهایتا ماهانه باتری آن را در حالت متفاوت شارژ کنید.

‌‌

۳- باور رایج: همواره پیش از اولین استفاده از دستگاه، آن را کاملا شارژ کنید.

در حقیقت شارژ کامل دستگاه نو، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ البته اگر این کار را نکنید باز هم به جایی بر نمی‌خورد.

باتری گوشی

پس چرا در کتابچه‌ی راهنمای بعضی دستگاه‌ها، سازنده به این کار توصیه کرده؟ شارژ کامل دستگاه قبل از نخستین استفاده، شروعی است برای چیزی به نام «فرآیند واسنجی» و به دستگاه در شناخت رفتار باتری متصل به خود کمک می‌کند. این همان هوشمندی شارژرها است که بالاتر گفتیم؛ پس اگر بعدا هم دستگاه را شارژ کنید این عملیات انجام می‌گیرد.

‌‌‌

۴- باور رایج: باتری‌ها را در فریزر نگه‌دارید.

نگه‌داری باتری در فریزر یا یخچال نه تنها مضر است بلکه می‌تواند خطرناک هم باشد. دمای بیش‌ازحد (دمای بیش‌ازحد پایین یا بالا به‌خصوص در درازمدت) برای هیچ نوع باتری مفید نیست.  یادتان باشد باتری یا قوه، مخزنی از مواد شیمیایی است که در خود نیرو ذخیره می‌کنند. اِعمال چنین فشاری بر این مواد ممکن است عواقب نامطلوبی داشته باشد.

باتری در یخچال

توصیه می‌شود برای افزایش عمر نگه‌داری بلااستفاده، باتری‌‌ها را در دمای استاندارد اتاق (۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی‌گراد) و با رطوبت کنترل‌شده در حد ۳۵ تا ۶۵ درصد قرار دهید. به این شیوه می‌توان باتری‌های آلکالاین را بین ۵ تا ۱۰ سال و باتری‌های لیتیومی را ۱۰ تا ۱۵ سال انبار کرد.

اما اگر باتری تلفن هوشمند شما عملکردی به‌خوبی یک یا دو سال پیش ندارد کاملا طبیعی است؛ باید بدانید با هر بار استفاده از باتری‌های امروزی قدری از کارایی آن‌ها کاسته می‌شود.

‌‌‌‌

فکر می‌کنید راه حل مشکل ناتوانی باتری‌ها چیست؟ بشر باید به فکر دستگاه‌های کم‌مصرف‌تر باشد یا باتری‌های موثرتری بسازد؟ راستی شما راه درستی برای افزایش طول عمر باتری دستگاه‌های الکترونیک می‌دانید؟

keep Battery-tarfandha5

clip-21 بازدید : 91 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

پمپ باد
فروشگاه شکار

ترکیبات شیمیایی خرما
خرما ویتامین هایی مانندC، B، A و E دارد و حاوی مقادیری املاح مدنی است.خرمای خشک ۳۰۰ کالری انرژی، دو گرم پروتئین، 0/6گرم چربی ، ۶۰میلی گرم گوگرد، ۵۰ میلی گرم فسفر،۶۵۰میلی گرم پتاسیم، ۶۵ میلی گرم منیزیم،۷۰ میلی گرم کلسیم، دو میلی گرم آهن و ۲/۲ میلی گرم نیاسین و مقدار کمی سدیم دارد.یک متخصص تغذیه در این زمینه گفت: در ۱۰۰گرم خرما ۱۲۵ کیلو کالری موجود است و این در حالی است که در هر ۱۰۰ گرم قند، ۴۰۰ کیلو انرژی موجود است و مقدار انرژی ناشی از خوردن خرما از قند ساده بسیار کمتر است و بسیار کمتر از قند، افراد را دچار چاقی و اضافه وزن می کند.محمد بیرجندی افزود: ۱۰۰ گرم خرما حاوی1/5 درصد پروتئین گیاهی از جنس مرغوب است و در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است که این مقدار فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب بوده و علاوه بر آن کارتنوئید یا مواد رنگی در خرما است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود که جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.

خرما میوه ای بسیار مفید است. اگر قصد کاهش وزن دارید، خرمای تازه مصرف کنید و ورزش به طور روزانه انجام دهید. کربوهیدرات های مختلف، ویتامین ها و پروتئین ها احساس سیری ایجاد می کند. اما اگر قصد افزایش وزن دارید خرمای خشک مصرف کنید که سرشار از کالری است.

بهترین شیوه برای چاقی
خرما بخشی از رژیم غذایی سالم است، چرا که قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامین های ضروری در آن موجود است، بنابراین این ماده غذایی در مقابله با کمبود وزن کمک مؤثری است.

clip-21 بازدید : 109 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

چراغ قوه
ترازو


2. اسید فولیک مصرف کنید (مراقب ویتامین آ باشید)
خوردن اسید فولیک بسیار ضروری است. با مصرف حداقل 400 میکروگرم اسید فولیک در طول روز برای حداقل یک ماه پیش از بارداری و سه ماه نخست بارداری، می توانید 50 تا 70 درصد از احتمال داشتن نوزادی با نقص لوله عصبی همچون اسپینا بیفیدا جلوگیری کنید. استفاده از اسید فولیک همچنین می تواند از دیگر ناهنجاری های تولد نیز جلوگیری کند.
می توانید از همه داروخانه ها اسید فولیک یا دیگر مولتی ویتامین های پیش از تولد را تهیه کنید. اما پیش از خرید مولتی ویتامین، ببینید آیا حداقل 400 میکروگرم اسید فولیک در خود دارد یا خیر. همچنین کنترل کنید تا آن مولتی ویتامین، بیشتر از 770 میکروگرم ویتامین آ نداشته باشد، مگر اینکه بیشتر آن بتاکاروتن باشد. استفاده بیش از حد ویتامین آ می تواند منجر به ناهنجاری های تولد شود.
اگر از مکملی که استفاده می کنید مطمئن نیستید، از دکتر یا داروخانه چی کمک بخواهید.

دانستنیهای لازم در خصوص بارداری


هفته چهلم بارداری ، بارداری هفته به هفته ، بارداری هفته چهلم بارداری
تخمین اندازه متوسط کودک شما خیلی سخت است اما یک نوزاد به طور متوسط حدود 3175 گرم وزن و حدود 60 سانتی متر طول دارد. هر روز که می گذرد کودک شما کمی بزرگتر می شود،

clip-21 بازدید : 50 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

چاقو پرتابی
ترازو


خوابیدن ظهرگاهی، در زمانی‌ که توانایی ذهن در یادگیری کاهش می یابد ممکن است ذخیره حافظه ذهن را پاک کرده و فضایی برای ذخیره اطلاعات جدید فراهم می کند.

مطالبی که دانستن آن ضرری برای شما ندارد


آیا میدانستید که خرگوش و طوطی تنها حیواناتی هستند که میتوانند بدون برگشتن اشیاء پشت سر خود را ببینند ؟

clip-21 بازدید : 58 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

فروشگاه بینوکولارز
فروشگاه اینترنتی

اگر سر لاشخور مو يا پر داشت هنگامي كه با منقار خود از گوشت لاشه تغذيه مي كرد ، ميكروبها وارد موهايش مي شدند و همان جا رشد مي كردند .

مطالبی که برای افزایش معلومات عمومی مفیدند

در سن 17 سالگي خانواده او تمام پس اندازشان را صرف خريد دوربين مورد نياز او كردند و بعد از سالها تلاش موفق به گرفتن تصوير از دانه هاي برف شود و در سن 66 سالگي كتاب ويلي به چاپ رسيد .

clip-21 بازدید : 55 پنجشنبه 15 بهمن 1394 نظرات (0)

فروشگاه بینوکولارز
کارد

زمانی که باتری موبایل به ۱۰۰ می رسد و شما آن را از شارژر جدا نمی کنید، به شکل مکرر برق روی باتری قطع و وصل می شود تا میزان انرژی آن همواره روی ۱۰۰ درصد باقی بماند. در این شرایط، فشار بسیار زیادی روی باتری موبایل وارد خواهد شد که همین موضوع، باعث تخریب بخش های شیمیایی در آن می گردد.

اهالی دنیای فناوری مدت‌ها است چشم‌به‌راه تحولی در زمینه‌ی باتری‌ها نشسته‌اند چراکه علی‌رغم سر و صداهای زیاد، در عمل شاهد تغییر خاصی نیستیم. اما از این بدتر اطلاعات کاربران در این‌باره است که گویی قصدی برای روزآمدی ندارد. آن‌چه از محدودیت باتری‌های نیکلی در دهه‌ی ۹۰ میلادی می‌دانند را به باتری‌های لیتیوم-یونی و لیتیوم-پلیمری امروزی بسط می‌دهند. در ادامه، این پیش‌فرض‌های رایج را با هم بررسی می‌کنیم.

‌‌‌‌    ‌‌‌

۱- باور رایج: رها کردن دستگاه به برق، باعث شارژ بیش‌ازحد آن می‌شود.

این موضوع لااقل در مورد باتری‌های جدید درست نیست. امروزه شارژر اغلب لپتاپ‌ها، تلفن‌ها و حتی باتری‌های AA و AAA به‌حدی هوشمند هست که عملیات شارژ را بعد از اتمام آن متوقف کند. البته به اندازه‌ی دو سه درصد افزایش شارژ برای دستگاه انجام می‌گیرد ولی بعد به ۱۰۰ درصد برمی‌گردد.

باتری شارژ

به برق رها کردن و تکرار مداوم آن در طول عمر باتری تاثیر دارد؛ ولی این تاثیر آن‌قدرها که درباره‌اش غلو می‌شود نیست. شرکت‌های سازنده معمولا تاکید بر تنوع نحوه‌ی شارژ دارند و توصیه می‌کنند لااقل ماهی یک مرتبه باتری را تا انتها دشارژ کنید و مجدد به برق بزنید. با این حال این کار هم تاثیر چندانی در طول عمر باتری‌های جدید ندارد.

‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۲- باور رایج: باتری باید همیشه تا آخر خالی شود.

امروزه بیشتر باتری‌ها به طور کامل دشارژ نمی‌شوند. وقتی در تلفن و لپتاپ‌تان با صفر درصد یا ظرفیت تمام شده مواجه می‌شوید، در واقع هنوز حدود ۱۰ درصد از شارژ باتری باقی مانده؛ به همین دلیل است که وقتی باز دکمه پاور را می‌زنید نمایشگر روشن شده و اخطار نیاز به شارژ ظاهر می‌شود.

شارژکردن

با این وصف دیگر جایی برای اعتنا به چنین توصیه‌ای می‌ماند؟ در این شرایط اگر دستگاه باتری‌دار خود را هر بار تا مرحله‌ی خاموشی پیش ببرید مطمئنا در درازمدت روی شارژدهی آن تاثیر منفی می‌گذارد. پس بهتر است به جای عمل به این توصیه، کاملا عادی از دستگاه‌تان استفاده کرده و نهایتا ماهانه باتری آن را در حالت متفاوت شارژ کنید.

‌‌

۳- باور رایج: همواره پیش از اولین استفاده از دستگاه، آن را کاملا شارژ کنید.

در حقیقت شارژ کامل دستگاه نو، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ البته اگر این کار را نکنید باز هم به جایی بر نمی‌خورد.

باتری گوشی

پس چرا در کتابچه‌ی راهنمای بعضی دستگاه‌ها، سازنده به این کار توصیه کرده؟ شارژ کامل دستگاه قبل از نخستین استفاده، شروعی است برای چیزی به نام «فرآیند واسنجی» و به دستگاه در شناخت رفتار باتری متصل به خود کمک می‌کند. این همان هوشمندی شارژرها است که بالاتر گفتیم؛ پس اگر بعدا هم دستگاه را شارژ کنید این عملیات انجام می‌گیرد.

‌‌‌

۴- باور رایج: باتری‌ها را در فریزر نگه‌دارید.

نگه‌داری باتری در فریزر یا یخچال نه تنها مضر است بلکه می‌تواند خطرناک هم باشد. دمای بیش‌ازحد (دمای بیش‌ازحد پایین یا بالا به‌خصوص در درازمدت) برای هیچ نوع باتری مفید نیست.  یادتان باشد باتری یا قوه، مخزنی از مواد شیمیایی است که در خود نیرو ذخیره می‌کنند. اِعمال چنین فشاری بر این مواد ممکن است عواقب نامطلوبی داشته باشد.

باتری در یخچال

توصیه می‌شود برای افزایش عمر نگه‌داری بلااستفاده، باتری‌‌ها را در دمای استاندارد اتاق (۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی‌گراد) و با رطوبت کنترل‌شده در حد ۳۵ تا ۶۵ درصد قرار دهید. به این شیوه می‌توان باتری‌های آلکالاین را بین ۵ تا ۱۰ سال و باتری‌های لیتیومی را ۱۰ تا ۱۵ سال انبار کرد.

اما اگر باتری تلفن هوشمند شما عملکردی به‌خوبی یک یا دو سال پیش ندارد کاملا طبیعی است؛ باید بدانید با هر بار استفاده از باتری‌های امروزی قدری از کارایی آن‌ها کاسته می‌شود.

‌‌‌‌

فکر می‌کنید راه حل مشکل ناتوانی باتری‌ها چیست؟ بشر باید به فکر دستگاه‌های کم‌مصرف‌تر باشد یا باتری‌های موثرتری بسازد؟ راستی شما راه درستی برای افزایش طول عمر باتری دستگاه‌های الکترونیک می‌دانید؟

بر اساس گفته های Battery University، زمانی که شارژ باتری ۱۰ درصد کم می شود، بهترین موقع برای اتصال موبایل به شارژر است اما چنین راهکاری برای تعداد بسیار زیادی از کاربران امکان پذیر نیست. بر همین اساس است که توصیه می شود چندین بار در روز موبایل را به شارژر متصل کنید.

clip-21 بازدید : 46 شنبه 10 بهمن 1394 نظرات (0)

خرید آنلاین
خرید اینترنتی


درباره زرشک و خواص آن بیشتر بدانید
درباره زرشک و خواص آن بیشتر بدانید
آکاایران: درباره زرشک و خواص آن بیشتر بدانید آکاایران درباره زرشک و خواص آن بیشتر بدانید زرشک درختچه ای است دارای ساقه ای خاردار که ارتفاع آن تا ۴ متر نیز میرسد . چوب این درخت قهو ه ای ، قرمز و یا زردرنگ می باشد . برگهای آن بیضی شکل با دندانه های اره ای و گلهای آنخوشه ای و زردرنگ است. آکا ایران خبرگزاری تسنیم: شاخه های زرشک تیغ زیادی درد . میوه زرشک قرمز رنگ ، گوشتی بیضوی شکل و دارای طعمی ترش است. به گزارش آکاایران قسمت ...

خرما میوه ای بسیار مفید است. اگر قصد کاهش وزن دارید، خرمای تازه مصرف کنید و ورزش به طور روزانه انجام دهید. کربوهیدرات های مختلف، ویتامین ها و پروتئین ها احساس سیری ایجاد می کند. اما اگر قصد افزایش وزن دارید خرمای خشک مصرف کنید که سرشار از کالری است.

بامصرف این ویتامین سرطان روده را از بین ببریم!
آکاایران بامصرف این ویتامین سرطان روده را از بین ببریم! برخی از ویتامین ها هستند که تاثیر بسیاری در پیشگیری از بروز سرطان ها دارند. یکی از بهترین ویتامین ها برای پیشگیری از سرطان، ویتامین ث است. آکا ایران آکاایران: بامصرف این ویتامین سرطان روده را از بین ببریم! برنا: بررسی های جدید حاکی از آن است که دوزهای بالای ویتامین ث می تواند منجر به نابودی سلول های سرطانی مقصر در ایجاد سرطان روده بزرگ، شود. تیم تحقیقاتی آمریکایی با دادن ح...

clip-21 بازدید : 42 چهارشنبه 30 دی 1394 نظرات (0)

خرید
تبر

واقعا یکی از مشکلات اندروید اینه که دستگاهاش آپدیت کمی دریافت می کنند و این برای سیستم عامل راحت و پرکاربردی مثل اندروید یک نقطه ضعف بزرگ هست .

.
آریان
۱۳۹۴/۱۰/۲۱ در ۱۵:۳۱

با معرفی هر نسخه‌ی جدید اندروید، همه‌ی کاربران مشتاقانه سایت‌های فناوری را دنبال می‌کنند، به این امید که دستگاه آن‌ها هم در زمره‌ی دریافت‌کنندگان آخرین به‌روزرسانی باشد. اما خیلی وقت‌ها این اشتیاق چندان آگاهانه نیست و کمتر به این‌که نسخه‌ی جدید سیستم عامل چه نوآوری‌هایی در خود دارد توجه می‌شود. در ادامه همراه ما باشید تا به معرفی ویژگی‌های اندروید مارشمالو (6.0) بپردازیم.

‌‌‌    ‌    ‌‌‌   ‌‌‌
پیش از شروع بد نیست به مطلب زیر هم نگاهی داشته باشید:
لیست کامل گوشی‌هایی که آپدیت اندروید 6.0 مارشمالو را دریافت خواهند کرد
‌‌‌‌   ‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌
بازطراحی قسمت اپ‌ها
احتمالا اولین موردی که نظرتان را جلب می‌کند همین تغییر ظاهر در قسمت اپ‌ها است. این قسمت که اصطلاحا به آن «کشوی اپ‌ها» (App Drawer) هم گفته می‌شود برخلاف نسخه‌های پیشین، عمودی بالا و پایین می‌شود. گوگل ادعا دارد این تغییر باعث سرعت بیشتر در پیدا کردن اپلیکیشن موردنظر خواهد شد.
علاوه بر این، حالا کاربر می‌تواند میله‌ی اسکرول را بگیرد و با توجه به حرف اول اپلیکیشن، آن را پیدا کند. اپلیکیشن‌های دیگری مثل مخاطبان (Contacts) را هم به همین شیوه بازطراحی شده‌اند.

اندروید
اما اگر حوصله‌ی بالا و پایین کردن اسکرولر را ندارید می‌توانید به کمک نوار جست‌وجوی تعبیه‌شده در بالای صفحه به‌سادگی به مقصود خود برسید. همچنین پرکاربردترین اپلیکیشن‌هایتان را هم همیشه در ردیف اول در اختیار دارید.
‌‌‌‌    ‌‌‌
مختصر تغییر در صفحه‌ی قفل
این بخش در نسخه‌ی قبلی اندروید به‌‌خوبی طراحی شده بود و گوگل نیاز به تغییر بنیادی در آن ندیده؛ فقط میان‌بر فرمان صوتی را جایگزین میان‌بر شماره‌گیر کرده.

اندروید۲

ظاهرا از دید مهندسان گوگل فرمان‌های صوتی از تماس با افراد، مهم‌تر است.

‌‌‌‌    ‌‌‌‌
صفحه‌ی اصلی هم تغییر زیادی نکرده
تغییر زیادی در این قسمت ایجاد نشده؛ در واقع اندک تغییراتی که دیده می‌شود مختص اندروید 6.0 نیست. مثلا نوار جست‌وجو پررنگ‌و‌لعاب‌تر شده، بعضی آیکون‌ها هم همین‌طور؛ ولی این‌ها مواردی هستند که از طریق فروشگاه گوگل پلی به‌دست همه‌ی کاربران می‌رسند.

اندروید۳

به‌جز این‌ها باقی، همان تجربه‌ی کاربری نسخه‌ی قبل است. صفحات جدید در سمت راست صفحه اصلی قرار می‌گیرد و سوایپ به چپ شما را به گوگل نو (Google Now) می‌برد.

‌‌‌‌    ‌‌‌‌   ‌‌
بخش اعلان‌ها (نوتیفیکیشن‌ها)
معمولا در طول روز با این بخش زیاد سروکار دارید. گوگل در نسخه‌های اخیر اندروید توانسته اعلان‌ها را به بهترین شکل ممکن به کاربر نمایش دهد. از اندروید  5.0 شاهد نمایش دو مرحله‌ای اعلان‌ها هستیم که این رویه در مارشمالو هم حفظ شده؛ یک‌بار پایین کشیدن اعلان‌ها را نشان می‌دهد و با تکرار این کار به منوی تنظیمات سریع دسترسی پیدا می‌کنید.

اندروید۴

به‌هرحال این‌جا هم به‌جز اندکی تغییرات ظاهری در کل تحولی صورت نگرفته.
‌‌‌‌‌‌‌‌
Google now on Tap
موقع معرفی نسخه‌ی جدید اندروید تاکید زیادی روی این قسمت شد. در واقع جست‌وجو به‌عنوان قلب تپنده‌ی گوگل در این‌جا خودنمایی می‌کند. کافی است دکمه‌ی خانه (Home) را اندکی بیشتر نگه دارید تا به این قسمت هدایت شوید. مشغول هر کاری باشید با ورود به گوگل نو (Google Now) اطلاعاتی مرتبط با آن را دریافت می‌کنید.

اندروید۵

بااین‌حال هنوز این سرویس آن‌چنان‌که باید تکمیل نشده و مشخصا جای کار زیادی دارد. هرچند تا همین‌جا هم ممکن است کاربرد زیادی برای کاربران ایرانی نداشته باشد.
‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌
حالت چُرت (Doze) – عمر باتری بیشتر، کاربران راضی‌تر
از وقتی تلفن‌های هوشمند جای تلفن‌های همراه قدیمی را گرفته‌اند شارژ هفتگی به آرزویی دور و دراز تبدیل شده. هر شرکتی راه‌کار خود را با سروصدای زیاد معرفی می‌کند ولی پای عمل، هیچ‌کدام چیزی جز نام‌هایی جذاب نیستند.
گوگل می‌گوید راهکاری نه برای موقع کارکردن که به جهت زمان بلا‌استفاده ماندن تلفن دارد و به آن حالت Doze یا چُرت می‌گوید. با فعال کردن این حالت وقتی دستگاه مشغول کار نیست، سیستم به سطحی می‌رود که تا حد ممکن انرژی کمتری مصرف کند.

اندروید۶

روی کاغذ باید بتوانید تلفن خود را رها کرده و چند هفته دیگر که به آن سر می‌زنید هنوز شارژ داشته باشد. ولی مساله همین‌جا است؛ این روش برای کاهش مصرف در چنین شرایطی یعنی استفاده نشدن طولانی‌مدت طراحی شده و گره‌ای از مشکل شارژ روزانه باز نمی‌کند. به‌علاوه توسعه‌دهنده‌ی اپلیکیشن، این امکان را دارد که با تعریف اولویت برای برنامه‌ی خود، ترفند گوگل را دور بزند و عملا آن را بی‌مصرف کند.
‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌    ‌‌
اپ‌های بی‌استفاده هم غیرفعال می‌شوند
اکثر کاربران، اوایل کار با تلفن هوشمند خود تعداد زیادی اپلیکیشن روی آن نصب می‌کنند که با مرور زمان بلااستفاده می‌مانند. درنتیجه علاوه بر اشغال ROM، برخی روی RAM هم فضا می‌گیرند. دیگر نیازی به ذکر این مطلب که عملکرد دستگاه کند شده و از باتری هم انرژی مضاعف کشیده می‌شود نیست. در اندروید مارشمالو، سیستم عامل با رصد وضعیت اپ‌ها چنین اپلیکیشن‌هایی را غیرفعال می‌کند.
‌‌‌    ‌‌
پشتیبانی بومی از اثر انگشت
گوگل همزمان با معرفی اندروید 6.0، API اثر انگشت را هم برای توسعه‌دهندگان ارایه کرد و به‌طور کامل و همه‌جانبه امکان استفاده از اعتبار‌سنجی بیومتریک را فراهم آورد.

اندروید۷

در واقع اثر انگشت نه‌فقط برای باز کردن تلفن که برای خرید، ورود به ایمیل و انواع حساب‌های کاربری قابل‌استفاده خواهد بود. یعنی راه برای خداحافظی با گذرواژه‌ها بیش‌ازپیش باز شده.

‌‌‌‌    ‌‌‌    ‌‌‌
اندروید پی (Android Pay)
با امکان استفاده از اثر انگشت، خرید از طریق تلفن هوشمند، مفهومی تازه پیدا می‌کند و گوگل شیوه‌ی جدید را با سرویس اندروید پی (Android Pay) مهیاتر کرده. این سرویس در اصل مشابه گوگل پی (Google Pay) است با این تفاوت که به‌طور ساختاری در سیستم عامل اندروید ادغام شده.

اندروید۸

مثلا موقع انجام عملیات خرید حتی لازم نیست اپلیکیشنی را باز کنید؛ فقط دستگاه را روشن می‌کنید و از طریق NFC و احراز هویت با اثر انگشت، کارها انجام می‌شود.

‌‌‌‌     ‌‌‌
اعطای مجوزهای موردی به اپلیکیشن‌ها
تاکنون یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها درباره‌ی حریم خصوصی این بود که اپ‌ها موقع نصب، درخواست دریافت مجوزهای زیاد و اغلب بی‌ربطی از کاربر می‌کنند و کاربر هم برای استفاده از آن اپلیکیشن، چاره‌ای جز موافقت ندارد.
اندروید۹
حالا در اندروید 6.0، می‌توانید هر اپی را نصب کنید و تک‌تک مجوزهای درخواستی آن را بررسی کرده و درصورتی‌که مشکلی نبود موافقت کنید. البته باید دقت کرد که مثلا اگر دسترسی به دوربین را به اپلیکیشنی برای عکاسی مسدود کنید، عملکرد آن را هم مختل کرده‌اید. اما به‌هرحال می‌دانید این امکان وجود دارد که اجازه‌ها را اعطا یا لغو کنید.

در مورد اپ‌هایی که از اندروید 6.0 پیشتیبانی نمی‌کنند گوگل دست‌به‌کار شده و با وارد کردن داده‌های غیر اصلی به اپ‌ها، خروجی آن‌ها را بعد لغو هر یک از مجوزها بررسی می‌کند تا کاربران با مشکل عملکرد مواجه نشوند.
‌‌‌‌
لینک‌های اپلیکیشن
اگر با اندروید کار کرده باشید حتما بسیار پیش آمده که با تپ روی لینکی که مثلا مربوط به فیسبوک است قسمتی ظاهر می‌شود و از شما می‌خواهد مشخص کنید که سیستم آن لینک را در اپ فیسبوک پی بگیرد یا با کروم باز کند.
اندروید۱۰
در اندروید 6.0 اپلیکیشن‌ها اختیار دارند عملیات لینک‌های مربوط به خود را به عهده بگیرند. البته کماکان قسمت تعیین اپ وجود دارد ولی خیلی کم‌تر با آن مواجه می‌شوید.

‌‌‌‌
تنظیم صدا ساده‌تر شده
در اندروید 5.0 کاربران زیادی از پیچیدگی تنظیمات مربوط به صدا شکایت داشتند؛ نتیجه‌ی این اعتراضات در اندروید 6.0 ساده‌شدن این بخش است.

اندروید۱۱

می‌توانید با فشردن کلید کاهش صدا تا حالت لرزش پیش بروید و با یک بار دیگر فشردن، حالت Do Not Disturb فعال می‌شود.

‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌
با انتخاب متن، پنجره‌ی مربوطه ظاهر می‌شود
انتخاب متن هیج وقت به‌خوبی در اندروید انجام نمی‌شد. گوگل کوشیده این ضعف را تا حدی در مارشمالو بکاهد. در اندروید 6.0 وقتی متنی را با نگه داشتن انتخاب می‌کنید همان کنار، پنجره‌ای با سه گزینه‌ی انتخاب همه، رونوشت یا اشتراک ظاهر می‌شود تا بسته به نیاز خود عمل کنید.
‌‌‌‌‌
سربرگ (Tab) شخصی‌شده‌ی کروم
عموم کاربران از مرورگر داخلی اپ‌ها رضایت ندارند. در اندروید 6.0 توسعه‌دهندگان می‌توانند با استفاده از کدهای کروم آن را برای اپلیکیشن خود شخصی کنند و در اختیار کاربر قرار دهند تا هم از جا‌به‌جایی غیرضروری بین اپ‌ها جلوگیری شود و هم کاربران بتوانند به تنظیمات خود در مرورگر کروم مثل فرم‌های از پیش پر شده دسترسی داشته باشند.

    ‌‌‌   ‌‌‌‌‌    ‌‌‌
System UI Tuner
اندروید امکانات زیادی در اختیار کاربرش قرار می‌دهد. اما خیلی از آن‌ها در زیر قسمت‌های مختلف از دید او پنهان می‌مانند. System UI Tuner آمده تا این مشکل را تا حدی رفع کند و تنظیمات زیادی را به‌راحتی جلوی دست کاربر بگذارد.

اندروید۱۲

برای نمونه اگر تمایل دارید ظرفیت مانده‌ی باتری دستگاه را به درصد ببینید به‌راحتی می‌توانید از این قسمت فعالش کنید.

‌‌‌‌‌    ‌‌‌
مدیریت حافظه‌ی RAM
در نسخه‌ی جدید اندروید یک بخش مجزا برای مشاهده‌ی رم مصرفی هر یک از اپ‌ها درست شده تا ببینید در پشت پرده چه می‌گذرد و رم دستگاه را کدام اپلیکیشن بیش‌از‌حد استفاده می‌کند.

اندروید۱۳

البته به‌جز تماشا کار دیگری ازتان بر نمی‌آید مگر این‌که به‌کل قید اپ پرمصرف را بزنید.

‌‌‌‌‌‌     ‌‌ ‌‌
پشتیبانی از USB Type-C  و USB 3.1
درگاه‌های فیزیکی همیشه مایه‌ی دردسر بوده‌اند؛ خصوصا تنوع بی‌مورد آن‌ها باعث سردرگمی مصرف‌کننده می‌شود. USB Type-C آمده تا این مشکل را برای همیشه حل کند. از درگاه شارژ تا پخش ویدیوی باکیفیت همه از طریق آن میسر است.

اندروید۱۴

به‌علاوه مشکل جهت اتصال که در نسخه‌های پیشین مشکل‌ساز می‌شد را هم ندارد. با این ویژگی‌های خوب، عجیب نیست در اندروید 6.0 شاهد پشتیبانی از این درگاه باشیم.

‌‌‌
امکان حذف اسکرین‌شات از قسمت اعلان‌ها
این امکانی است که قبلا توسط شرکای گوگل ارایه می‌شد ولی در نسخه‌ی جدید شاهد اضافه شدن آن به اندروید خالص هستیم. خیلی‌وقت‌ها اسکرین‌شات گرفته شده در همان ابتدا باب میل از آب در نمی‌آید. پیش‌تر لازم بود به اپ تصاویر رفته و از آن‌جا برای حذف تصویر اقدام شود. اما در مارشمالو می‌توانید بلافاصله از قسمت اعلان‌ها اسکرین‌شات نامطلوب حذف کنید.
‌‌‌‌    ‌‌
نهایت پشتیبانی از microSD
قبلا هم دستگاه‌های اندرویدی از microSD پشتیبانی می‌کردند، ولی آن‌چه در نسخه‌ی ششم تفاوت دارد حد پشتیبانی نسبت به گذشته است. اگر دستگاه شما امکان اتصال این نوع حافظه را دارد می‌توانید با امکانی به نام adoptable storage  به دستگاه اجازه دهید با microSD وارد‌شده مانند حافظه‌ی داخلی رفتار کند.

اندروید۱۵

این یعنی بعد از فرمت حافظه‌ی جانبی توسط دستگاه، دیگر نمی‌توانید آن را جا‌به‌جا کرده یا به‌وسیله‌ی دیگری متصل کنید؛ ولی در عوض میزان حافظه‌ی تلفن یا تبلت‌تان افزایش می‌یابد.
‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌
پشتیبان‌گیری از همه اپ‌ها و تنظیمات
یکی از بزرگ‌ترین دردسرها بعد از خرید یک دستگاه جدید، انجام تنظیمات دلخواه است که ساعت‌ها وقت کاربر را تلف می‌کند. از اندروید  6.0 به بعد گوگل به‌کمک مصرف‌کننده آمده و امکان تهیه‌ی پشتیبان از بخش‌بخش تنظیمات را فراهم کرده. ازاین‌پس وقتی به دستگاه جدید مهاجرت می‌کنید بعد از ورود به حساب کاربری خود باقی کارها به‌طور خودکار انجام می‌شوند.
‌‌‌‌‌‌
تنظیمات گوگل در قسمت تنظیمات دستگاه ادغام شده
از ابتدا هم این دوگانگی کار درستی نبود و کاربر را به اشتباه می‌انداخت. بالاخره گوگل به این مساله پی برده و تنظیمات گوگلی مانند اندروید پی، گوگل فوتوز و غیره را به قسمت تنظیمات دستگاه منتقل کرده.
‌‌
اشتراک‌گذاری مستقیم
اغلب کاربران مطالب را از طرق خاص و با افراد خاص و معدود به اشتراک می‌گذارند. گوگل هم با علم به این موضوع ترتیبی اندیشیده تا سیستم عامل با رصد رفتار کاربر به عادات اشتراک‌گذاری او پی ببرد.

اندروید۱۶

درنتیجه موقع اشتراک‌گذاری، امکان خلاصه کردن مراحل را برای کاربر فراهم می‌کند تا بتواند یک‌باره مطلبی را توسط اپلیکیشن مورد نظر با افراد پرمراجعه به اشتراک بگذارد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌       ‌‌‌
اندروید 6.0.1 چه چیز جدیدی دارد؟
در واقع آخرین نسخه‌ی اندروید تا زمان نگارش این مطلب 6.0.1 است که از مهم‌ترین تغییرات آن می‌توان به افزایش تعداد شکلک‌ها و اضافه شدن تنظیم جدیدی در تبلت‌های اندرویدی برای دکمه‌های «خانه» و «برگشت» اشاره کرد. به‌علاوه بعد از این به‌روزرسانی، با دو بار فشردن کلید پاور، اپلیکیشن دوربین باز می‌شود. حالت Do Not Disturb هم پیشرفت‌هایی را شاهد بوده و می‌توان به‌طور خودکار اعلان‌ها را بعد از پخش صدای هشدار غیرفعال نگه داشت.

این فهرست طولانی و جالب وقتی بدانید که بسیاری از کاربران فعلی دستگاه‌های اندرویدی از دریافت آخرین نسخه‌ی اندروید محروم‌اند کمی باعث ناامیدی می‌شود. به نظر شما گوگل چگونه می‌تواند این ازهم‌گسیختگی در میان دستگاه‌های اندرویدی را حل کند؟ راستی کدام‌یک از ویژگی‌های اندروید 6.0 را مهم‌تر می‌دانید؟

سلام
خیلی ممنون از این مطلب خوبتون…
ببخشید سوالی داشتتم اینکه ماجرای اثر انگشت چیههه…یعنی برای مثال گوشی من که g هست واثر انگشت نداره میتونه با بروزرسانی به اندروید دارای اثر انگشت بشه؟؟؟؟

clip-21 بازدید : 43 چهارشنبه 30 دی 1394 نظرات (0)

لوازم شکار
تبر

keep Battery-tarfandha4

اهالی دنیای فناوری مدت‌ها است چشم‌به‌راه تحولی در زمینه‌ی باتری‌ها نشسته‌اند چراکه علی‌رغم سر و صداهای زیاد، در عمل شاهد تغییر خاصی نیستیم. اما از این بدتر اطلاعات کاربران در این‌باره است که گویی قصدی برای روزآمدی ندارد. آن‌چه از محدودیت باتری‌های نیکلی در دهه‌ی ۹۰ میلادی می‌دانند را به باتری‌های لیتیوم-یونی و لیتیوم-پلیمری امروزی بسط می‌دهند. در ادامه، این پیش‌فرض‌های رایج را با هم بررسی می‌کنیم.

‌‌‌‌    ‌‌‌

۱- باور رایج: رها کردن دستگاه به برق، باعث شارژ بیش‌ازحد آن می‌شود.

این موضوع لااقل در مورد باتری‌های جدید درست نیست. امروزه شارژر اغلب لپتاپ‌ها، تلفن‌ها و حتی باتری‌های AA و AAA به‌حدی هوشمند هست که عملیات شارژ را بعد از اتمام آن متوقف کند. البته به اندازه‌ی دو سه درصد افزایش شارژ برای دستگاه انجام می‌گیرد ولی بعد به ۱۰۰ درصد برمی‌گردد.

باتری شارژ

به برق رها کردن و تکرار مداوم آن در طول عمر باتری تاثیر دارد؛ ولی این تاثیر آن‌قدرها که درباره‌اش غلو می‌شود نیست. شرکت‌های سازنده معمولا تاکید بر تنوع نحوه‌ی شارژ دارند و توصیه می‌کنند لااقل ماهی یک مرتبه باتری را تا انتها دشارژ کنید و مجدد به برق بزنید. با این حال این کار هم تاثیر چندانی در طول عمر باتری‌های جدید ندارد.

‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۲- باور رایج: باتری باید همیشه تا آخر خالی شود.

امروزه بیشتر باتری‌ها به طور کامل دشارژ نمی‌شوند. وقتی در تلفن و لپتاپ‌تان با صفر درصد یا ظرفیت تمام شده مواجه می‌شوید، در واقع هنوز حدود ۱۰ درصد از شارژ باتری باقی مانده؛ به همین دلیل است که وقتی باز دکمه پاور را می‌زنید نمایشگر روشن شده و اخطار نیاز به شارژ ظاهر می‌شود.

شارژکردن

با این وصف دیگر جایی برای اعتنا به چنین توصیه‌ای می‌ماند؟ در این شرایط اگر دستگاه باتری‌دار خود را هر بار تا مرحله‌ی خاموشی پیش ببرید مطمئنا در درازمدت روی شارژدهی آن تاثیر منفی می‌گذارد. پس بهتر است به جای عمل به این توصیه، کاملا عادی از دستگاه‌تان استفاده کرده و نهایتا ماهانه باتری آن را در حالت متفاوت شارژ کنید.

‌‌

۳- باور رایج: همواره پیش از اولین استفاده از دستگاه، آن را کاملا شارژ کنید.

در حقیقت شارژ کامل دستگاه نو، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ البته اگر این کار را نکنید باز هم به جایی بر نمی‌خورد.

باتری گوشی

پس چرا در کتابچه‌ی راهنمای بعضی دستگاه‌ها، سازنده به این کار توصیه کرده؟ شارژ کامل دستگاه قبل از نخستین استفاده، شروعی است برای چیزی به نام «فرآیند واسنجی» و به دستگاه در شناخت رفتار باتری متصل به خود کمک می‌کند. این همان هوشمندی شارژرها است که بالاتر گفتیم؛ پس اگر بعدا هم دستگاه را شارژ کنید این عملیات انجام می‌گیرد.

‌‌‌

۴- باور رایج: باتری‌ها را در فریزر نگه‌دارید.

نگه‌داری باتری در فریزر یا یخچال نه تنها مضر است بلکه می‌تواند خطرناک هم باشد. دمای بیش‌ازحد (دمای بیش‌ازحد پایین یا بالا به‌خصوص در درازمدت) برای هیچ نوع باتری مفید نیست.  یادتان باشد باتری یا قوه، مخزنی از مواد شیمیایی است که در خود نیرو ذخیره می‌کنند. اِعمال چنین فشاری بر این مواد ممکن است عواقب نامطلوبی داشته باشد.

باتری در یخچال

توصیه می‌شود برای افزایش عمر نگه‌داری بلااستفاده، باتری‌‌ها را در دمای استاندارد اتاق (۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی‌گراد) و با رطوبت کنترل‌شده در حد ۳۵ تا ۶۵ درصد قرار دهید. به این شیوه می‌توان باتری‌های آلکالاین را بین ۵ تا ۱۰ سال و باتری‌های لیتیومی را ۱۰ تا ۱۵ سال انبار کرد.

اما اگر باتری تلفن هوشمند شما عملکردی به‌خوبی یک یا دو سال پیش ندارد کاملا طبیعی است؛ باید بدانید با هر بار استفاده از باتری‌های امروزی قدری از کارایی آن‌ها کاسته می‌شود.

‌‌‌‌

فکر می‌کنید راه حل مشکل ناتوانی باتری‌ها چیست؟ بشر باید به فکر دستگاه‌های کم‌مصرف‌تر باشد یا باتری‌های موثرتری بسازد؟ راستی شما راه درستی برای افزایش طول عمر باتری دستگاه‌های الکترونیک می‌دانید؟

هنگامی که از سر کار برگشته اید یا اینکه زمان خواب فرا رسیده است ، می توانید آلارم گوشی خود را تنظیم کرده و خود را خاموش کنید.لازم به ذکر است که آلارم گوشی شما در زمان خاموش بود گوشی نیز فعال است.

clip-21 بازدید : 39 چهارشنبه 23 دی 1394 نظرات (0)

چراغ قوه شارژی
کارد گربر

در اثر گرد و غبار و مواد محرك اين غدد خودبخود اشك ترشح مي كنند تا اين مواد از چشم پاك شود .

اسبها قادرند در حالت ایستاده بخوابند
کانگروها قادرند ۳ متر به سمت بالا و ۸ متر به سمت جلو بپرند
قلب میگو در سر آن واقع است
گونه ای از خرگوش قادر است ۱۲ ساعت پس از تولد جفت گیری کند
دارکوب ها قادرند ۲۰ بار در ثانیه به تنه درخت ضربه بزنند
سالانه ۵۰۰ فیلم در امریکا و ۸۰۰ فیلم در هند ساخته میگردد
آدولف هیتلر گیاهخوار بوده است
تمامی پستانداران به استثنای انسان و میمون کور رنگ میباشند
عمر تمساح بیش از ۱۰۰ سال میباشد
تمام قوهای کشور انگلیس جزو دارایی های ملکه انگلیس میباشند
موریانه ها قادرند تا ۲ روز زیر آب زنده بمانند
مزه سیب، پیاز و سیب زمینی یکسان میباشدو تنها بواسطه بوی آنهاست که طعم های متفاوتی می یابند
فیلها قادرند روزانه ۶۰ گالن آب و ۲۵۰ کیلو گرم یونجه مصرف کنند
جغدها قادر به حرکت دادن چشمان خود در کاسه چشم نمیباشند
۸۰ درصد امواج مایکرو ویو تلفنهای همراه بوسیله سر جذب میگردد
قد فضانوردان هنگامی که در فضا هستند ۵ تا ۷ سانتی متر بلنتر میگردد
بلژیک تنها کشوری است که فیلمهای غیر اخلاقی را سانسور نمیکند
جلیغه ضد گلوله، برف پاک کن شیشه خودرو و پرینتر لیزری همگی اختراعات زنان میباشند
موز پر مصرف ترین میوه کشور امریکا میباشد
درتمام انسانهای کره زمین ۹۹٫۹ % شباهت ژنتیکی وجود دارد
۹۸٫۵ % از ژنهای انسان و شامپانزه یکسان میباشند
 قلب انسان بطور متوسط ۱۰۰ هزار بار در سال میتپد
لئوناردو داوینچی مخترع قیچی میباشد
سطح شهر مکزیک سالانه ۲۵ سانتی متر نشست میکند
۵۰ %جمعیت جهان هیچگاه در طول حیات خود از تلفن استفاده نکرده اند
در هر ۵ ثانیه یک کامپیوتر در سطح جهان به ویروس آلوده میگردد
ظروف پلاستیکی ۵۰ هزار سال طول میکشد تا در طبیعت شروع به تجزیه شدن کنند
اغلب مارها دارای ۶ ردیف دندان میباشند
۹۰% سم مارها از پروتئین تشکیل یافته است


استاندارد چيست ؟
شايد بارها شنيده ايد كه اين وسيله استاندارد است يا فلان وسيله استاندارد نبود و اتفاق بدي افتاد
هيچوقت فكر كرده ايد كه استاندارد يعني چه ؟

clip-21 بازدید : 69 یکشنبه 26 مهر 1394 نظرات (0)

گن مردانه
تقويت موهاي ابرو


از آن پیکان او هرگز نجوید جز دل اعدا
ایا شاهی که از شاهان نیامد کس ترا همسر
ایا میری که از میران نباشد کس ترا همتا
به هر می خوردنی چندان به ما بر زر تو در پاشی
که از بس رنگ زر تو سلب زرین شود بر ما
امیرا
!
خسروا
!
شاها
!
همانا عهد کرده
ستی
که گنجی را ب
ر افشانی چو بر کف برنهی صهبا

دستمال کاغذی به اشک گفت:
قطره قطره‌ات طلاست
یک کم از طلای خود حراج می‌کنی؟
عاشقم.. با من ازدواج می‌کنی؟

اشک گفت: ازدواج اشک و دستمال کاغذی!؟
تو چقدر ساده‌ای خوش خیال کاغذی!
توی ازدواج ما، تو مچاله می‌شوی
چرک می‌شوی و تکه‌ای زباله می‌شوی
پس برو و بی‌خیال باش
عاشقی کجاست؟ تو فقط دستمال باش!

دستمال کاغذی، دلش شکست
گوشه‌ای کنار جعبه‌اش نشست
گریه کرد و گریه کرد و گریه کرد
در تن سفید و نازکش دوید خون درد

آخرش، دستمال کاغذی مچاله شد
مثل تکه‌ای زباله شد
او ولی شبیه دیگران نشد
چرک و زشت مثل این و آن نشد

رفت اگرچه توی سطل آشغال
پاک بود و عاشق و زلال
او با تمام دستمال‌های کاغذی فرق داشت
چون که در میان قلب خود دانه‌های اشک کاشت.

عرفان نظرآهاری


تا نباشد وافر اندر دایره
با مقتضب
شادمان باش ای کریم و در کریمی بی ریا
پادشا باش ای جواد و در جوادی بی ریب
دشمنان و حاسدان و بدسکالان ترا
مرگ اندر بیکسی و زندگانی در تعب

clip-21 بازدید : 238 پنجشنبه 28 اسفند 1393 نظرات (0)

لنز موبایل
فروش لوازم کوهنوردی

این ذره بین در نوع خود بی نظیر بوده و یک ذره بین حرفه ای به شمار می رود بچه ها با داشتن ذره بین به دنیایی دیگر می روند و کارهای جالبی انجام داده و تجربه های زیادی سفید فوق العاده درخشان که توسط 2 عدد باطری عدسی به سایز LR1130 تغذیه می شود

ذره بین حرفه ای 30X یا قدرت بزرگنمایی 30 برابر

عکس انواع ذره بینها

یک ذره بین با قدرت بزرگنمایی 30 برابر و بسیار جمع و جور و تاشو

قابلیت حمل در جیب و آویز گردنی

عکس ذره بین کوچک

وزن فقط 32 گرم

ضخامت عدسی ذره بین 2.1 سانتیمتر ( 21 میلیمتر )

عکس انواع ذره بین

توضیحات تکمیلی در فروشگاه ذره بین

چراغ قوه حرفه ای و جدید مولتی فانکشن کمپانی اسمال سان ( SMALL SUN ) بخش اصلی ذره‌بین از یک عدسی همگرا درست‌شده‌است که عمل بزرگ‌نمایی را انجام‌می‌دهد ذره بین

clip-21 بازدید : 70 چهارشنبه 27 اسفند 1393 نظرات (0)

دوربین دید در شب
دوربین دید در شب چیست

عاشق نشدی و گر نه می فهمیدی پاییز بهاری است که عاشق شده است خزان نامه شاعر : م آزاد بخش هایی از این شعر انتخاب شده که مربوط به پاییز باشد من متولدِ پاييزم

شعر عاشقانه شبان عاشق اثر سلمان هراتی

من همان شبان عاشقم
سینه چاک و ساکت و غریب
بی‌تکلف و رها
در خراب دشتهای دور

در پی تو می‌دوم
ساده و صبور
یک سبد ستاره چیده‌ام برای تو
یک سبد ستاره
کوزه ای پرآب
دسته‌ای گل از نگاه آفتاب

یک عبا برای شانه‌های مهربان تو
در شبان سرد
چاروقی برای گامهای پرتوان تو
در هجوم درد

من همان بلال الکنم
در تلفط تو ناتوان
آه از عتاب!

سلمان هراتی

شعرهای عاشقانه ی بسیار زیبا دختر ِ خیام! یک جرعه شرابم می دهی دزدکی بابا نفهمد شعــر ِ نابم می دهی مانده ام پشت ِ در ِ چوبی ، "بفرما"یی بگو تشنه هستم از سفال ِ

clip-21 بازدید : 85 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

قيمت کابل otg سامسونگ
خريد ابزار کاربردي

اما هرگز آن جام لبریز و سرشار از عشق را واژگون نخواهد کرد حسین الهی قمشه ای تصویر: وحدت ابدي عاشق و معشوق(نقشي از كريشنا و رادا) و خلق همچنان در هوای متاع دیگر باهم به دشمنی و یا صدفی زیباتر از معمول خود را سر گرم می کند در حالی که قطعه زیر شعری است از یک شاعر انگلیسی در ضرورت دعا و نیایش صبحگاهی که در ادب

شعر عاشقانه هوا سرد است کاری از لیلی مومون پور

شعر نو

هوا سرد است 
من از عشق لبریزم 
چنان گرمم 
چنان با یاد تو در خویش سرگرمم 
که رفت روزها و لحظه‌ها از خاطرم رفته است 

هوا سرد است اما من 
به شور و شوق دلگرمم 
چه فرقی می‌کند فصل بهاران یا زمستان است؟ 
تو را هر شب درون خواب می‌بینم..

تمام دسته‌های نرگس دی‌ماه را در راه می‌چینم 
و وقتی از میان کوچه می‌آیی 
و وقتی قامتت را در زلال اشک می‌بینم 
به خود آرام می‌گویم: 
دوباره خواب می‌بینم! 
دوباره وعده‌ی دیدارمان در خواب شب باشد 

بیا.. 
من دسته‌های نرگس دی ماه را در راه می‌چینم.

لیلا مؤمن‌پور   فروشگاه شکار

آشیانه من این وبلاگ عاشقانه نیست بلکه دوست داشتنی ست آشیانه من هنوز بوی تو دارد هوای شعر و غزل خوشا که شعر تو همچون تلخ است که لبریز حقایق شده است زرد است که با باد موافق شده است عاشق نشدی نوازش دستهای گرم عشق چون شروع بهار

clip-21 بازدید : 52 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

فروش وسايل شکار
روغن مار براي مو

باران سکوت کاج را می شست در آخرین دیدارشان پیمانه های روشنی لبریز شب خویش را شعر: از پشت این شعر: چشم روشنی صبح، شاعر: محمدرضا شفیعی کدکنی

شعر عاشقانه مرز جنون اثر دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی تقدیم شما عزیزان

کلماتم را
در جوی سحر می‌شویم
لحظه‌هایم را
در روشنی باران‌ها

تا برای تو شعری بسرایم، روشن
تا که بی‌دغدغه بی‌ابهام
سخنانم را
در حضور باد
این سالک دشت و هامون
با تو بی‌پرده بگویم
که تو را
دوست می‌دارم تا مرز جنون

دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی

تبلیغات : تجهیزات کوهنوردی

رنگ روشن بپاش به تمام دیوار هایی که در رُخُوت پاییز تب کرده اند! و به پنجره ها که مثل چشم هایت با جَذبه ای معصوم درگیر سکوتی سردند! دلنوشته:در کار چشمانت مانده

clip-21 بازدید : 55 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

خرید پد ضد عرق
دستگاه طراحی ناخن ارزان

آنچه باید از کرم گوش یا خارش مغزی بدانیم  پژوهشگران بافت های مغز 20 جسد را تجزیه کردند و دریافتند در مغز افرادی که خودکشی کرده بودند، درصد بالاتری از یک فرایند شیمیایی که باعث تغییر رفتار می شود، وجود دارد.

این پژوهشگران در مقاله ای در نشریه «بایالاجیکال سایکالاجی»، نشریه تخصصی روانشناسی زیستی نوشته اند که اتفاقا عوامل محیطی در این تغییرات نقش دارند. این پژوهشگران که از دانشگاه های وسترن اونتاریو و اوتاوا مشغول تحقیق دراین باره بودند، بافت های مغز 10 نفر را که خود کشی کرده بودند و 10 نفر دیگر را که به طور ناگهانی به دلایل دیگر مرده بودند، تجزیه کردند.

آنها دریافتند که DNA افرادی که در گروه خودکشی قرار داشتند، تحت تاثیر فرایندی به نام متیلاسیون است که در تنظیم رشد سلولی دخیل است.

متیلاسیون همان جریانی است که جلوی فعالیت ژن های ناخواسته را در سلول ها می گیرد تا مثلا ژنی که برای ساخت پوست ضروری است، برای این کار فعال شود، نه برای ساختن بافت قلب.

میزان متیلاسیون در مغزهای گروه خودکشی تقریبا 10 برابر گروه دیگر بود و ژنی که غیر فعال شده بود، نوعی گیرنده پیام های شیمیایی بود که در تنظیم رفتار نقشی اساسی دارد. پژوهشگران در این مقاله احتمال می دهند که این روند در «طولانی شدن و یا بازگشت اختلالات افسردگی» دخیل باشد. در پژوهش هایی که پیش از این انجام شد، مشخص شد که تغییر در فرایند متیلاسیون می تواند حاصل ترکیبی از عوامل ژنتیک و محیطی به نام «اپیژنتیک» باشد.

دکتر مایکل پولتر، سرپرست این تحقیقات می گوید: «این مساله که ژنوم تا این حد در مغز منعطف عمل می کند، بسیار تعجب آور است چون سلول های مغزی تقسیم نمی شوند. نورونها در آغاز زندگی به وجود می آیند بنابراین دانستن این که مکانیزم های اپیژنتیک همچنان اتفاق می افتند، جالب است.»

یافته های این تحقیق راه را برای پژوهش در این باره و یافتن روش های درمانی تازه باز می کند.

جان کریستال، سردبیر نشریه بایالاجیکال سایکالاجی می گوید: «این شواهد نشان می دهد که عوامل ژنتیک و محیطی می توانند تغییرات طولانی مدت در مغز ایجاد کنند. به علاوه این تغییرات می توانند در روند زندگی فرد تغییرات اساسی ایجاد کنند. این تغییرات شامل افزایش اختلالات مربوط به افسردگی و احتمالا خودکشی هستند.»

«خارش مغزی» نغمه ها را ملکه ذهن می کند


تحقيقات تازه در آمريکا نشان داده که دليل در خاطر ماندن برخی آهنگ ها و ترانه ها اين است که باعث «خارش» مغز می شوند که تنها با تکرار همان نغمه برطرف می شود.

در آلمان، اين نوع آهنگها که به «کرم گوش» معروفند معمولا دارای مضمونی شاد و ترجيع بندی تکرار شونده اند و حالتی ميان گيرا و عصبی دارند. پروفسور کلاريس می گوید: «خارش ذهنی استعاره ای است برای توضيح چگونگی در خاطر ماندن آهنگها، برخی آهنگها دارای خواصی مشابه هيستامينها (موادی که در واکنش به آلرژی در بدن توليد می شوند) هستند و باعث خارش مغزی می شوند.» به گفته وی تنها راه خاراندن اين خارش ذهنی اين است که نغمه مزاحم را بی وقفه در مغز خود تکرار کنيم.

پروفسور کلاريس نتايج اوليه تحقيقات خود درباره «کرم گوش» را در همايشی در زمينه روانشناسی مصرف کنندگان عرضه کرد و گفت تقريبا همه انسانها گاه و بيگاه دچار خارش ذهنی می شوند.

او گفت: «در طول مطالعات دريافتم که نود وهفت تا نود ونه درصد جمعيت در مقطعی زمانی در برابر کرم گوش آسيب پذيرند، اما مسلما برخی از مردم آسيب پذيرتر از سايرينند؛ زنان معمولا بيشتر در معرض آن هستند و موسيقيدان ها بيش از ساير افراد دچار آن می شوند.»
اين تحقيقات بخصوص برای صنعت موسيقی پاپ که در پی رونق بازار است و همچنين برای توليدکنندگان آگهي های تجاری جالب است که معمولا برای فرو کردن نام های تجاری در مغز مصرف کننده از قطعات گيرا و کوتاه استفاده می کنند. کريس اسميت که حرفه اش تصنيف چنين قطعاتی است می گويد هم در توليد آگهی و هم آهنگهای پاپ بايد قطعه ای ساخت که وقتی شنيده شد براحتی و بسرعت فراموش نشود.
 
زدودن کرم گوش


به گفته آقای اسميت، حتی بزرگترين موسيقيدان ها هم از کرم گوش رنج برده اند؛ برای مثال، فرزندان موزارت عادت داشتند زير اتاق او شروع به نواختن آهنگی روی پيانو کنند اما پيش از پايان آهنگ دست از نواختن بکشند که اين کار موزارت را «ديوانه» می کرد، تا آنجا که به طبقه پايين می دويد و قطعه را تمام می کرد چون نمی توانست به قطعه ای ناتمام گوش کند.

پروفسور کلاريس می گويد تحقيقات او نشان داده است که هيچ معياری برای ايجاد کرم گوش وجود ندارد و واکنش آدمها به نغمه های مختلف متفاوت است.

به گفته وی، زدودن چنين آهنگهايی از مغز هيچ تضمينی ندارد، هرچند برخی از مردم ادعا می کنند اگر آهنگ را تا به آخر گوش کنيد گاه مؤثر است و آهنگ را از ذهن خارج می کند.

جست‌وجو در اینترنت برای مغز مفید است


پژوهشی نشان داده که استفاده از اینترنت، حداقل برای افراد میانسال و مسن تر، به تقویت قوای مغز کمک می کند. گروهی از پژوهشگران در دانشگاه کالیفورنیا لس آنجلس (UCLA) دریافتند جست‌وجو در وب، بخش تصمیم گیری و استدلال مغز را تحریک می کند.

پژوهشگران می گویند این موضوع حتی ممکن است به مقابله با تغییرات فیزیولوژیک ناشی از افزایش سن، که باعث کند شدن مغز می شوند، کمک کند. نتایج این پژوهش در نشریه "Geriatric Psychiatry" منتشر شده است.

با افزایش سن تغییراتی در مغز رخ می دهد که از جمله می توان به کمتر شدن اندازه و کاهش فعالیت سلولی در مغز اشاره کرد که بر عملکرد انسان تاثیر دارند.

اعتقاد بر آن است که فعالیتهایی که مغز را فعال نگه می دارند، همچون حل کردن جدول، ممکن است اثرات افزایش سن را به حداقل برسانند و بر اساس پژوهش اخیر اینطور به نظر می رسد که «وب-گردی» را نیز می توان به فهرست اینگونه فعالیت ها اضافه کرد.

گری اسمال، پژوهشگر ارشد این برنامه تحقیقاتی می گوید: «جست‌وجو در اینترنت فعالیت پیچیده ای را در مغز به همراه دارد که می تواند به تمرین دادن و بهبود عملکرد مغز تاثیر بگذارد.» این پژوهش روی 24 نفر داوطلب انجام شده که بین 55 تا 76 سال سن دارند و نیمی از آنها کاربران باتجربه اینترنت بودند.

مقایسه با خواندن


مغز هر داوطلب، در حالی که یک بار مشغول جست‌وجو در اینترنت و بار دیگر مشغول خواندن کتاب بود اسکن شد. هر دو کار باعث مشاهده میزان قابل ملاحظه ای فعالیت در بخش های مسئول زبان، خواندن، حافظه و قابلیت های بصری مغز شد.

با وجود این جست‌وجو در وب فعالیت مجزای بیشتری را در بخش دیگری در مغز که تصمیم گیری و استدلال های پیچیده را کنترل می کند ایجاد کرد که البته این موضوع تنها در کاربران با تجربه وب مشاهده شد.

پژوهشگران گفتند در مقایسه با خواندن ساده، وجود گزینه های بی شمار در اینترنت باعث می شود کاربران برای رسیدن به اطلاعات مورد نظر خود نیاز به تصمیم گیری داشته باشند.

با این حال آنها معتقدند کسانی که تازه استفاده از اینترنت را آغاز کرده اند هنوز استراتژی های لازم برای انجام موفقیت آمیز جست‌وجو روی وب را درک نکرده باشند.

پروفسور اسمیت گفت: «به نظر می رسد کاری ساده و روزمره همانند جست‌وجو در وب در افراد مسن تر مدارهای مغز را تقویت می کند که نشان می دهد با وجود افزایش سن، مغز ما حساس است و می تواند به فراگیری ادامه دهد.»

برکا وود، مسئول بنیاد خیریه تحقیقات در باره آلزایمر در بریتانیا گفت: «بر اساس این یافته های شگفت انگیز این‌طور به نظر می رسد که افراد میانسال و مسن تر می توانند با انجام فعالیت هایی که مغز را تحریک می کنند خطر مبتلا شدن به بیماری فراموشی ناشی از پیری را کاهش دهند.»

میگنا



clip-21 بازدید : 52 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

روغن مار
فروش دوربین دید در شب دوچشمی

پنج اصل مهم در رعایت قواعد املایی پنج اصل مهم در رعایت قواعد املایی

در نگارش فارسی به دلایل گوناگون که موجب پدید آمدن چند گونه رسم الخط شده است، باید توجه داشت که می توان با رعایت پنج اصل تعیین شده، قواعد املایی را بهتر به کار برد و دیگر در گذاردن علامت ها و نگارش حروف متعدد فارسی دچار سردرگمی نشد. این پنج اصل عبارتند از:

اصل آسان خوانی و آسان نویسی

هنگامی که بین دو رسم الخط در نوشتن کلمه ای دچار شک و تردید می شویم بهتر است کلمه ای را انتخاب کنیم که آسان تر خوانده و نوشته می شود؛ کلمه ای که هنگام خواندن مجبور به دوباره و چندباره خوانی آن نباشیم. برای مثال نوشتن کلمه «شکستپذیر» به شکل «شکست پذیر» ساده تر نوشته و خوانده می شود، حتی اگر در رسم الخط، اصل بر اتصال باشد این ترکیب را باید طبق اصل اول جدا بنویسیم.

اصل تطابق مکتوب و ملفوظ


مطابق این اصل بهتر است کلمات همان گونه که تلفظ می شوند به کتابت در آیند. اگرچه رعایت این اصل در هیچ زبانی ممکن نیست. برای مثال در زبان انگلیسی حرف k در واژه هایی مثل knife , know خوانده نمی شود اما به نوشتار در می آید. در فارسی این اصل بیشتر در نوشتن کلمات عربی کاربرد دارد. برای مثال فارسی زبانان کلماتی مثل «بلوی، شوری، مبتلی، رحمن» را به شکل «بلوا، شورا، مبتلا، رحمان» می نویسند؛ یعنی همان گونه که تلفظ می کنند.

در زبان فارسی نیز کلماتی هستند که این قانون شامل آنها نمی شود؛ کلماتی که در آنها واو معدوله به کار رفته است. مانند: خواهر، خوارزم، خواب، خواستن، خوانا، خویش.

تلفظ واو معدوله تا قبل از قرن هفتم و هشتم هجری رایج بوده است: خُوَ (xva) در خُواهر، خُوارزم.
امروز این حرف را از کلمات حذف نکرده اند چراکه کلماتی دیگر مشابه تلفظ آنها وجود دارد که ممکن است موجب اختلاطشان شود؛ مانند
خوان/ خان، خویش/ خیش، خوار/ خار، خواستن/ خاستن.

 اصل یکنواختی قواعد


یکی از اصولی که بی تردید در نوشتن فارسی باید آن را رعایت کرد، یکدستی و یکنواختی رسم الخط است. نویسنده باید یک شیوه برای املای فارسی انتخاب کند و در همه جا به آن پایبند باشد. برای مثال اگر در رسم الخط پذیرفته شده او «جدانویسی» مبنا قرار گرفته است باید این اصل در همه جا رعایت شود. این موضوع در سازمان ها، ارگان ها و به ویژه مطبوعات اهمیت دارد و همه باید مطابق یک دستورالعمل بنویسند تا دوگانگی و تشتت در خط فارسی ایجاد نشود.

اصل اختیار اشهر

گاه پیش می آید که نویسنده بین دو گونه رسم الخط ـ که البته هر دو از لحاظ دستوری صحیح است ـ تردید می کند، در اینجا او باید با توجه به اصل اختیار اشهر گزینه ای را که در بین مردم معروفتر و پذیرفته تر است انتخاب کند.

در رعایت این اصل باید توجه داشت که گاه برخی از گزاره های نادرست در بین مردم رواج پیدا کرده است و دیگر شکل صحیح آن برای کسی آشنا نیست. در این موارد اصل اختیار اشهر اجراشدنی نیست چراکه هدف، اصلاح زبان است و به سبب پذیرفته شدن یک گزینه نادرست نباید آن را به کار برد. مثلاً بسیاری می پندارند کلمه «می گوییم» به علت کاربرد فراوان و همگانی آن صحیح است حال آن که شکل درست آن «می-گوییم» است و باید همین گزینه را انتخاب کرد.

اصل پرهیز از التباس و آمیختگی


در نوشتن برخی ترکیبات در فارسی باید توجه کرد که اتصال آنها موجب اختلاط و آمیختگی کلام نشود. برای مثال عبارت «چه را برداشتی؟» به معنی «چه چیز را برداشتی؟» اگر به شکل متصل نوشته شود معنی دیگری را به وجود می آورد: «چرا برداشتی؟»
اصولی که در بالا آمد، از مواردی است که رعایت آنها هنگام نوشتن و یا ویرایش یک نوشته، کار را بر نویسنده یا ویراستار ساده تر کرده، او را از سردرگمی و یا تعصب و تقیّد بی جا رها می سازد.

یادآوری: با وجود این قواعد، یک نکته را همواره در نظر بگیریم؛ تغییر در رسم الخط همیشه موجب نادرستی واژه نمی شود، مثلاً کتابها و کتاب ها هیچ تفاوتی با هم ندارند. اصولاً اتصال و انفصال در کلمات مرکب تغییری در معنای آن ایجاد نمی کند بنابراین خود را چندان مقیّد به قوانین رسم الخط نکنیم و بیشتر به نکات دستوری زبان بپردازیم؛ هرچند این نکته را فراموش نکنیم که منظور ما رسم الخطی است که مطابق دستور زبان فارسی باشد نه رسم الخط نادرست!

مریم اسدیان، دانشجوی دکترای زبان و ادبیات فارسی

clip-21 بازدید : 98 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

ليزر پوينتر سبز
عینک دید درشب

پایگاه خبری اخبارالساعه امارات روز یکشنبه نوشت: گروه تروریستی داعش فیلمی را از کشتار دسته جمعی 200 کودک منتشر کرد که از پیوستن به این گروه سرباز زده بودند.
براساس این گزارش، این کودکان در یکی از مناطق تحت سیطره داعش، خواسته رهبران این گروه برای برداشتن سلاح و پیوستن به آنها را نپذیرفتند بنابر این بطور دسته جمعی هدف رگبار مسلسل های افراد داعشی قرار گرفته و همگی کشته شدند.
محل و کشوری که کشتار دسته جمعی این کودکان در آن صورت گرفته در این فیلم ویدیویی قابل تشخیص نیست.
فاضل الغراوی عضو کمیساریای عالی حقوق بشر پیش از این گفته بود: داعش چهار پایگاه نظامی مخصوص آموزش کودکان انتحاری در موصل دارد و تکفیری ها یکهزارو 200 کودک ربوده شده را در این پایگاه ها برای انجام عملیات انتحاری آموزش می دهند.
وی افزود که داعش بالغ بر چهار هزار کودک را برای انجام حملات تروریستی در موصل آموزش می دهد.
الغراوی گفت: کمیساریای عالی حقوق بشر و جامعه بین الملل تأکید دارند که داعش مرتکب جنایت جنگی و جنایت های ضد بشریت می شود و ما شش هزار سند از اقدامات مخالف حقوق بشر داعش در دست داریم.
گروه تروریستی تکفیری داعش از زمان اشغال برخی مناطق در عراق و سوریه، مرتکب جنایات بی شماری شده است و هر کودک، زن یا مردی را که با آنها همکاری نکند به شکل های گوناگون و وحشیانه ای اعدام و فیلم های آن را برای ایجاد رعب و وحشت منتشر می کند.

روزنو

clip-21 بازدید : 58 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

خرید مونوپاد بی سیم
قیمت پد ضد عرق

چهل‌وچهارمین دوره جوایز موسسه فیلم آمریکا از اعطای جایزه دستاورد هنری این رویداد سینمایی به جان ویلیامز ، آهنگساز آمریکایی و برنده پنج جایزه اسکار ، در روز نهم ژوئن سال 2016 خبر داد.

«جان ویلیامز» که از درخشان‌ترین سازندگان موسیقی فیلم در تاریخ سینما محسوب می‌شود، تا کنون پنج جایزه اسکار، چهار جایزه گلدن گلوب، 21 جایزه گرمی، 7 جایزه بافتا و دو جایزه امی کسب کرده و ساخت موسیقی فیلم‌هایی مانند «آرواره‌ها»، «جنگ ستارگان»، «سوپرمن»، «ای‌.تی»، «ایندیانا جونز»، «پارک ژوراسیک»، «فهرست شیندلر» و سه فیلم نخست از مجموعه «هری پاتر» بخشی از فعالیت هنری این موسیقیدان است.

ویلیامز که تا کنون 49 بار نامزد دریافت اسکار شده، از این نظر رکورددار بالاترین نامزدی در میان افراد در قید حیات برای دریافت جایزه اسکار است و بعد از «آلفرد نیومن»، صاحب مقام دوم بالاترین تعداد نامزدی برای این جایزه در تاریخ پس از «والت دیسنی» با 59 بار نامزدی محسوب می‌شود.

«هاوارد استرینگر» رئیس هیئت مدیره موسسه فیلم آمریکا در این‌باره گفت: «جان ویلیامز» آهنگ زندگی‌ ما را نت به نت و با استفاده از گروه کر و سیم و زه ساخته است. نبوغ او در پیوند دادن موسیقی و فیلم موجب شده که این فرم هنری به سطوح سمفونیک اعتلا یابد و نسل‌های گوناگون مخاطبان سینما از جادوی سینما الهام بگیرند.

از دریافت‌کنندگان پیشین جایزه دستاورد هنری موسسه فیلم آمریکا می‌توان به چهره‌هایی مانند «جین فوندا»، «شون کانری»، «مریل استریپ»، «مارتین اسکورسیزی»، «استیون اسپیلبرگ»، «دیوید لین»، «بیلی وایلدر»، «بت دیویس»، «اورسن ولز» و «جان فورد» اشاره کرد.

ویلیامز در طول هفت دهه فعالیت هنری، موسیقی برای بیش از 150 فیلم سینمایی مختلف آهنگسازی یا گروه موسیقی آن‌ها را رهبری کرده و بسیاری از مشهورترین قطعه‌ها را ساخته است. همچنین برای چهار دوره از بازی‌های المپیک‌های ۱۹۸۴، ۱۹۸۸، ۱۹۹۶ و ۲۰۰۲، مراسم تحلیف باراک اوباما، تعداد بسیاری کنسرت و مجموعه تلویزیونی موسیقی ساخته و از سال ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۳ میلادی رهبر اصلی ارکستر «بوستون پاپز» بوده‌ و اکنون یکی از رهبران برجسته آن به‌شمار می‌رود.

نام «جان ویلیامز» در سال ۲۰۰۰ میلادی در تالار مشاهیر هالیوود ثبت شد و این آهنگساز بنام موسیقی سینمای جهان در سال 2004 موفق به کسب نشان افتخار مجمع کندی شد.

برخی جوایز کسب‌شده توسط «جان ویلیامز» به این ترتیب است:

جوایز آکادمی اسکار

«ویولن‌زن روی بام» (۱۹۷۱)، «آرواره‌ها» (۱۹۷۵)، «جنگ ستارگان» (۱۹۷۷)، «ای.تی» (۱۹۸۲)، «فهرست شیندلر» (۱۹۹۳)

جوایز گلدن گلوب

«آرواره‌ها» (۱۹۷۵)، «جنگ ستارگان» (۱۹۷۷)، «ای.تی» (۱۹۸۲)، «فهرست شیندلر» (۱۹۹۳)

جوایز گرمی

«آرواره‌ها» (۱۹۷۵)، «جنگ ستارگان» (۱۹۷۷)، «جنگ ستارگان» (۱۹۷۷)، «برخورد نزدیک از نوع سوم» (۱۹۷۸)، «سوپرمن» (۱۹۷۹)، «امپراتوری ضربه می‌زند» (۱۹۸۰)، «مهاجمان صندوق گمشده» (۱۹۸۱)، «ای.تی» (۱۹۸۲)، «فهرست شیندلر» (۱۹۹۳)، «نجات سرباز رایان» (۱۹۹۸)، «سرگذشت یک گیشا» (۲۰۰۷)، «دعایی برای صلح» (تمی از مونیخ) (۲۰۰۷)

جوایز امی

«هایدی» (۱۹۶۸)، «جین ایر» (۱۹۷۱)

ایسنا

clip-21 بازدید : 39 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

ترازوي ديجيتال
آموزش ساخت دوربین دید در شب

گفتی پاییز را دوست داری/می دانستم با او نسبتی داری! قطعاتی از دلنوشته‌های شعرای بنام و بی‌نام. بینندگان عزیز چنانچه شما نیز همچون دیگر شعرای با نام و بی نام ما،‌ شعر یا دلنوشته‌ای دارید، برای انتشار در سایت از آن استقبال خواهیم کرد.

گفتی پاییز را دوست داری
می دانستم با او نسبتی داری!
هر دو
مهری دارید
که بر دل می نشیند

رحیم یوسفی
*********
ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺐ ﻫﺎ
ﺩﯾﺮﺗﺮ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﯽ ﺭﻭﻧﺪ،
ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ
ﺍﯾﻠﻬﺎﻥ ﺑﺮﮎ


****************
سايه سنگ بر آينه خورشيد چرا؟
خودمانيم، بگو اين همه ترديد چرا؟
نيست چون چشم مرا تاب دمى خيره شدن
طعن و ترديد به سرچشمه خورشيد چرا؟
طنز تلخى است به خود تهمت هستى بستن
آن که خنديد چرا، آن که نخنديد چرا؟
طالع تيره ام از روز ازل روشن بود
فال کولى به کفم خط خطا ديد چرا؟
من که دريا دريا غرق کف دستم بود
حاليا حسرت يک قطره که خشکيد چرا؟
گفتم اين عيد به ديدار خودم هم بروم
دلم از ديدن اين آينه ترسيد چرا؟
آمدم يک دم مهمان دل خود باشم
ناگهان سوگ شد اين سور شب عيد چرا

قیصر امین پور

**********

با خاطرش امشب هزاران قصه دارم
اول بدستش دست  مهرم  میسپارم
/
بعدا  نگاهی عاشقانه توی چشمش
عکس دلم را توی قلبش می نگارم
/
آهسته با صد شرم  دستی میبرم، تا
حس  لطیفش، توی  دستانم  گذارم
/
از  خانه  میآییم  بیرون،  توی  کوچه
پس کوچه های خاطراتم می شمارم
 /
از پشت پرچینها هزاران شاخه یاس
در لا به لای عطر مویش  می گذارم
/
گل بوسه از مهتاب میگیرم به اجبار
تا  روی  گرم  گونه های  او  بکارم
/
نخ میکنم یک رشته مروارید غلطان
یک سینه ریز از خوشه  پروین بیارم
/
آمد  به طعم خلوتم مهتاب پاشید
آمد طراوت داد دست روزگارم
/
آمد و عمری جاودانه بر غزل داد
تا عمر دارم شاکر از چشمان یارم
/
این ها تماما  آرزو های دلم بود
اینها ، جز اینها آرزوهایی ندارم

حسین دلجووو

************

تو را

نه کوسه درید

و نه آب دریا خورد

تو آن کنایه ی تلخی

که در شبی غمگین

زبان موج،

به تدریج بر لبت آورد؛

"تو چشم بخت منی!

اینچنین به خواب مرو

تو آبروی جهانی!

به روی آب مرو!"

حسين جنتي
*********


بینندگان عزیز چنانچه شما نیز همچون دیگر شعرای با نام و بی نام،‌ شعر یا دلنوشته‌ای دارید، برای انتشار در سایت «تابناک‌ با تو» از آن استقبال خواهیم کرد.
من شرم ناگهانی یک ایینه ام
که وقت تماشایت
چشم به دیوار روبرو میدوزد
اصرار یک کبوتر زخمی ام
برای اندکی پرواز
واخرین بیت یک غزل عاشقانه ام
که قافیه اش احساس است
وسنگینی سکوتی هستم که هیچگاه شکسته نخواهد شد
ونقاشی یک نابینا
که دران همیشه برف میبارد
وذهن ناارام یک دریایم
که اکنده از صدف ادراک است
وقامت یک کاجم
که بلندایش
به اندازه صد وجب دست گل ارکیدست
وسعت گلبرگ گل سرخی که
در ایوان خانه چشم ترم روییدست
سجده شتابان یک قطره بارانم
به سجاده تفدیده دشت تردید
اتشی هست اگر
اتش اندوه من است
برکه ای هست اگر
برکه چشمان ترم
قبله ای هست اگر قبله نورانی پیشانی دوست
شکوه ای هست اگر
شکوه زخویش
که چقدر دیر ترا یافتم
ای اولین حسی که مرا عاشق خویشم کردی

clip-21 بازدید : 43 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

کفی افزایش قد
ليزر سبز

گزارش «تابناک باتو» از نمایشگاه مطبوعات امسال  در آمریکا 31 درصد کودکان هم‌اکنون به چاقی یا اضافه وزن مبتلا هستند و در اروپا نیز این رقم به 40 درصد رسیده است. حتی در مناطقی که چاقی شیوع کمتری دارد این بحران همچنان به طور فزاینده‌ای دردسرساز شده است.

رشد روند چاقی میان کودکان بدون شک با نوع تغذیه آنها مرتبط است. آیا مصرف نوشیدنی‌های قندی عامل این معضل سلامتی است؟ آیا خوراکی‌های فرآوری شده می‌توانند در تشدید این بحران نقش داشته باشند؟ آیا انواع مشخصی از خوراکی‌ها وجود دارند که والدین باید کودکان خود را از مصرف آنها منع کنند؟

در پاسخ به این پرسش‌ها متخصصان دانشگاه ملی «دوک» در سنگاپور به بررسی دقیق انواع خوراکی‌هایی که با چاقی و اضافه وزن در کودکان مرتبط هستند، پرداختند. در این بررسی اطلاعات مربوط به رژیم غذایی و شاخص توده بدنی نزدیک به 4500 کودک انگلیسی که در دهه 1990 جمع‌آوری شده بودند ارزیابی شده و همچنین نوع خوراکی‌های مصرفی این کودکان و روند تغییرات بدنی آنان در یک دوره سه ساله مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس آنچه در این مطالعه مشخص شد دلیل تشدید این معضل مصرف برخی انواع مواد خوراکی است که می‌تواند با مضرات جدی همراه باشد.

برای مثال کودکانی که مرتب چیپس سیب‌زمینی مصرف می‌کنند وزن بیشتری کسب می‌کنند. متخصصان در این مطالعه یادآور شدند چیپس سیب زمینی می‌تواند یکی از خوراکی‌هایی باشد که بیشترین نقش را در افزایش وزن دارد. این خوردنی سرشار از انرژی است و شاخص اشباع پایینی دارد که به طور معمول به عنوان میان وعده استفاده می‌شود.

همچنین مصرف ماهی و مرغ سرخ‌شده، سیب‌زمینی سرخ کرده،‌ گوشت‌های فرآوری‌شده و چربی زرد همچون کره نیز برای بدن مضراتی دارد. مصرف نوشیدنی‌های قندی و همچنین غلات تصفیه شده که در بیشتر خوراکی‌های فرآوری شده وجود دارد عامل چاق‌کننده است. علاوه بر این، خوراکی‌های طبخ شده در روغن با افزایش وزن مرتبط هستند.

«اریک فینکلشتین»، متخصص ارشد این مطالعه گفت: موادغذایی همچون سیب زمینی وجود دارند که ذاتا برای بدن ضرری ندارند اما زمانی که به شکل چیپس یا سرخ شده مصرف شوند نتیجه‌ای جز اضافه وزن ندارند.

اینکه دلیل این وضعیت چه می‌تواند باشد کاملا مشخص نیست اما وجود چربی مازاد نقش موثری دارد. متخصصان تغذیه و سلامت از سال‌ها قبل بررسی کرده‌اند که چرا برخی خوراکی‌ها نسبت به غذاهای دیگر بیشتر اشباع می‌کنند. مطالعه انجام شده در سال 1996 حاکی از آن است که خوراکی‌های حاوی چربی از قابلیت کمتری در سیر کردن برخوردارند.

همچنین خوراکی‌های حاوی پروتئین و کربوهیدرات‌ها خلاف این وضعیت عمل می‌کنند. در واقع چربی‌ها حاوی میزان بیشتری انرژی هستند اما به این مفهوم نیست که قدرت سیرکنندگی بیشتری دارند و بنابراین کودکان حجم برابری از ماده خوراکی می‌خورند اما کالری بیشتری دریافت می‌کنند.

فینکلشتین افزود: کالری دریافتی از مایعات به طور خاص مشکل‌زاتر است زیرا نسبت به خوراکی‌های جامد کمتر اشباع می‌کنند. علاوه بر این مصرف نوشابه و دیگر نوشیدنی‌های قندی از دو جهت مضر است.

به گفته پزشکان مطالعات در آمریکا نشان داده که کاهش مصرف نوشابه‌ها می‌تواند تاثیر چشمگیر بر کاهش نرخ چاقی در کودکان داشته باشد.
ایسنا

clip-21 بازدید : 49 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

خريد اينترنتي لامپ ال اي دي
چراغ پليسي

چه عواملی می توانند دوبینی ایجاد کنند؟ +++++++++ دوبینی (Double vision) که به عنوان دیپلوپیا ( diplopia) نیز شناخته می شود، ممکن است خود علامت یک بیماری جدی مانند تومور، لخته خون یا ترومای سر (ضربه) باشد و یا اینکه تنها یک علامت ساده خستگی چشم یا تجویز اشتباه عینک باشد.


به گزارش «تابناک با تو» کودکانی که دچار ناتوانی هایی مانند سندرم داون یا فلج مغزی هستند، ممکن است دوبینی را به علت اختلال عملکرد یا ناهماهنگی عضله چشم تجربه کنند. عوامل دیگر آن عبارتند از بیماری های عصب شناختی و التهابی. دوبینی می تواند "دو چشمی" باشد؛ به این صورت که زمانی که فرد از هر دو چشم استفاده می کند دارای دوبینی می شود، یا "یک چشمی" باشد به این صورت که زمانی که فرد تنها از یک چشم استفاده می کند نیز دارای دوبینی است.

 
شکل- دوبینی به 4 نوع بالا می تواند دیده شود

بیماری های چشم مسبب دوبینی

طبق گزارش Eyerobics.com دوبینی معمولا علامت وضعیتی به نام انحراف چشم یا لوچی (استرابیسم) است. در این وضعیت، چشمها در جهت مناسب قرار ندارند و ممکن است به سمت یکدیگر، دور از هم، به بالا یا به پایین انحراف داشته باشند. انحراف چشم همیشه موجب دوبینی نمی شود اما زمانی که موجب دوبینی می شود، کودک سرش را کج می کند یا میچرخاند تا با یک چشم ببیند و نگذارد تصویر دوتایی ایجاد شود. دکتر میچل اسکیمن اپتومتریست و نویسنده کتاب "Understanding and Managing Vision Deficits" بر اهمیت شناسایی زود هنگام و درمان این اختلال تأکید می کند چون جلوگیری از دید یک چشم، می تواند باعث از بین رفتن یا عدم رشد تیز حسی بینایی شود. دوبینی تک چشمی بسیار نادرتر از دوبینی دو چشمی است.

 
شکل- تصویر بالا حالت طبیعی چشم، تصویر پایین انحراف چشم

 
پروفسور جان هاپکینز از چشم پزشکی Susan B. Bressler گزارش می کند که دوبینی تک چشمی می تواند به واسطه آستیگماتیسم، خشکی چشم، برخی انواع مشکلات شبکیه یا آب مروارید ایجاد شود. آستیگماتیسم وضعیت شایع و قابل درمانی است که در آن شکل قرنیه نامنظم می شود. وضعیتهای جدی دیگری که می توانند موجب دوبینی شوند عبارتند از جا به جایی عدسی و جدا شدن شبکیه.

 
شکل- دوبینی ناشی از جدا شدن شبکیه

بیماری های مسبب دوبینی  

بیماری هایی که می توانند دوبینی ایجاد کنند عبارتند از ام اس، مننژیت، سکته مغزی و بیماری عصبی عضلانی میاستنی گراویس. طبق گزارش Bressler، دو عامل شایع دوبینی در بزرگسالان بالای 50 سال وضعیتهای تیروئیدی و آسب اعصاب مغزی هستند. کاهش جریان خون به علت بیماری هایی مانند پر فشاری خون یا دیابت کنترل نشده می تواند به عصبهای مغزی آسیب وارد کند. به علاوه وضعیتهای عصبی مانند سندرم گیلن – باره گاهی اوقات بر چشم اثر میگذارند و موجب تاری دید و یا دوبینی می شود. طبق گزارش مؤسسه ملی سلامت امریکا، سندرم گیلن - باره اغلب به دنبال یک عفونت خفیف اتفاق می افتد و موجب التهابی می شود که بخشهایی از عصبها را از بین میبرند. میاستنی گراویس یک بیماری خود ایمن است که می تواند باعث شود عضله چشم بیش از حد ضعیف شود و نتواند حرکات چشم را کنترل کند. بیمارانی که میاستنی گراویس دارند اغلب دچار افتادگی یا فرورفتگی می شوند.

 
بیماری های مغزی مسبب دوبینی


دوبینی ناگهانی ممکن است نشانگر وضعیت پزشکی جدی باشد. دوبینی می تواند به واسطه سکته مغزی، ضربه سر، تومور مغزی، تورم مغزی یا آنوریسم اتفاق بیفتد.  میگرن چشمی ممکن است علاوه بر ایجاد سردرد، اختلالات بینایی مانند دوبینی ایجاد کند. میگرن چشمی تصور می شود به علت تغییراتی در جریان خون در مغز ایجاد شود. تشخیص درست این وضعیت حیاتی است چون علائم جدا شدن شبکیه (وضعیتی که نیاز به درمان فوری دارد تا از کوری جلوگیری شود) با میگرن چشمی ممکن است به اشتباه گرفته شود.

منبع: livestrong
زینب رهامی

clip-21 بازدید : 48 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

قیمت م پی تری پلیر
چراغ قوه

 عزاداری محرم در عصر قاجار + تصاویرمراسم‌های عزاداری در محرم یکی از سنت‌های مورد توجه شاهان قاجار به شمار می رفت و آنها از این فرصت برای نشان داد پایبندی خود به شرع و ارادتشان به اهل بیت(ع) استفاده می کردند.
ناصرالدین شاه که سخت خود را شیفته معصومین و به ویژه امام حسین(ع) نشان می داد شاید بیش از دیگر شاهان قاجار خود را پایبند به عزاداری عاشورا می دانست. او در طول دوران سلطنت خود با ساخت تکیه دولت که گفته می شود بر اساس ساختمان "رویال البرت هال" در لندن طراحی شده بود هر شب مراسم روضه خوانی و سوگواری برگزار می کرد. در این میان مورخان علاقه زیاد شاه به اجرای نمایش تعزیه را دلیلی بر بنای تکیه دولت در دوره او می دانند.  
گفته می شود مراسم ویژه عزاداری در تکیه دولت از روز اول محرم و با حضور ده‌ها روضه‌خوان که برای گرم کردن مجلس یکی پس از دیگری به منبر می‌رفتند آغاز می شد و آنان اشعاری در رثای سیدالشهدا(ع) با صدایی خوش قرائت می کردند و در ادامه با حضور ناصرالدین شاه مراسم تعزیه خوانی آغاز می شد و تعزیه خوان ها در سکوی مرکزی تکیه به نقل و اجرای مصیبت عاشورا می‌پرداختند.
در کنار مراسم رسمی ای که شاه هر ساله برگزار می کرد آئین ها و سنت های ویژه دیگری نیز وجود داشت که مردم پایبند به انجام آن بودند که نذر کردن از مهمترین آنها بود. نقل است در آن روزها کسانی که توانایی اطعام نداشتند هم با ریختن مشتی برنج در پلوی نذری یا تکه گوشتی در خورش، در نذر شریک می‌شدند. حتی پخش لباس سیاه بین فقرایی که توانایی تهیه لباس عزا را نداشتند نیز یکی دیگر نذرهای رایج در تهران قدیم بود.
از رسوم دیگر عزاداری محرم مراسم قمه زنی بود که در روز عاشورا انجام می گرفت و عزاداران کفن پوش در دسته جات چند نفره اقدام به قمه زنی می کردند؛ در این میان رسومی مانند زخم زنی، سنگ زنی قفل آجین و شمع آجین کردن بدن وجود داشت که اکنون منسوخ شده است و سال‌های جز نامی از آن برجای نمانده است. عزادارن برای قفل آجین کردن، بدن خود را سوراخ کرده و به آن قفل می زدند که عملی بسیار دردناک بوده و گاه به عفونت و بیماری فرد منجر می شد.

clip-21 بازدید : 79 شنبه 23 اسفند 1393 نظرات (0)

خرید چاقوی پرتابی
انواع بندانداز

ادکلن مردانه بندیت اصل bandit

یک ادکلن اصل بیادماندنی از کمپانی EMPER

ادکلن مردانه بندیت

ادکلن بندیت برای افراد دارای اعتماد بنفس بالا ، باهوش ، اسرار آمیز و گاهی عصبی ، بهترین انتخاب میباشد

ادکلن بندیت مردانه دارای رایحه تند و چوبی میباشد

حجم 100ml

نت آغازی هل - زنجبیل - فلفل سیاه - ترنج

نت میانی چوب درخت ساج - دارچین سیب - نعناع تند

نت انتهائی کهربا - وانیل - لوبیا تونکا

فقط ادکلن اصل بخرید

ادکلن مردانه اصل

clip-21 بازدید : 81 جمعه 22 اسفند 1393 نظرات (0)

مونوپاد
خريد بند انداز

جز ندامت سطری از شعر و شعار من مپرس سر به پيش بی اعتناتر مثل گیسویی که باد آن را پریشان می‌کند عاشقان در زندگی دنبال مرهم نیستند دردِ بی‌درمان‌شان را

مثل گیسویی که باد آن را پریشان می‌کند
هر دلی را روزگاری عشق ویران می‌کند

ناگهان می‌آید و در سینه می‌لرزد دلم
هرچه جز یاد تو را با خاک یکسان می‌کند

با من از این هم دلت بی‌اعتناتر خواست، باش!
موج را برخورد صخره کِی پشیمان می‌کند؟

مثل مادر، عاشق از روز ازل حسرت‌کِش است
هرکسی او را به زخمی تازه مهمان می‌کند

اشک می‌فهمد غم افتاده‌ای مثل مرا
چشم تو از این خیانت‌ها فراوان می‌کند

عاشقان در زندگی دنبال مرهم نیستند
درد بی‌درمان‌شان را مرگ درمان می‌کند

ذره بین

بهترین اشعار برای تو که نیستی - مژگان عباسلو - به شانه هایم زدی تا تنهاییم را مثل گیسویی که باد آن را پریشان می کند عاشقان در زندگی دنبال مرهم نیستند

clip-21 بازدید : 87 جمعه 22 اسفند 1393 نظرات (0)

خريد دوربين
چراغ قوه های حرفه ای

ای همچو شعر حافظ و تفسیر مثنوی شرح تو غیر ممکن و تفسیر تو محال عنقای بی نشانی و سیمرغ کوه قاف تفسیر رمز و راز اساطیر تو محال بیچاره ی دچار تو را چاره جز

شعر عاشقانه مرز جنون اثر دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی تقدیم شما عزیزان

کلماتم را
در جوی سحر می‌شویم
لحظه‌هایم را
در روشنی باران‌ها

تا برای تو شعری بسرایم، روشن
تا که بی‌دغدغه بی‌ابهام
سخنانم را
در حضور باد
این سالک دشت و هامون
با تو بی‌پرده بگویم
که تو را
دوست می‌دارم تا مرز جنون

دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی

تبلیغات : تجهیزات کوهنوردی

اون وقت منم تا آخر عمر شكر گذار نعمتت هستــم شعری از ته دل تك احساس برای بانوی مهربونی نوشته شده در دوشنبه هفتم بهمن 1392ساعت 20:54 توسط تک احساس| 78

clip-21 بازدید : 61 جمعه 22 اسفند 1393 نظرات (0)

لنسر ارزان
رژ حجم دهنده لب

لبریـــز از عاشقـــــانه ها و هــَر عاشقـــی را دیــــــ ـــــوانه خــــواهد کرد امـــروز که از زندگـــی ِ ســرد و بــــی عشـــق َ ش مخصوصا شعرهای دکتر علی شریعتـی

شعر عاشقانه هوا سرد است کاری از لیلی مومون پور

شعر نو

هوا سرد است 
من از عشق لبریزم 
چنان گرمم 
چنان با یاد تو در خویش سرگرمم 
که رفت روزها و لحظه‌ها از خاطرم رفته است 

هوا سرد است اما من 
به شور و شوق دلگرمم 
چه فرقی می‌کند فصل بهاران یا زمستان است؟ 
تو را هر شب درون خواب می‌بینم..

تمام دسته‌های نرگس دی‌ماه را در راه می‌چینم 
و وقتی از میان کوچه می‌آیی 
و وقتی قامتت را در زلال اشک می‌بینم 
به خود آرام می‌گویم: 
دوباره خواب می‌بینم! 
دوباره وعده‌ی دیدارمان در خواب شب باشد 

بیا.. 
من دسته‌های نرگس دی ماه را در راه می‌چینم.

لیلا مؤمن‌پور   فروشگاه شکار

با هزاران بهشت خدا که بی تو هوای جهنم دارد ، عــــوض نــمــیـــکـــنــــم ! تو عشق و دنیای منی ، با تو به آخر میرسم تو خط پایان منی[ مــخاطــبـــ خــاص] وقتی می خواستمت

clip-21 بازدید : 37 پنجشنبه 21 اسفند 1393 نظرات (0)

پمب باد
خرید اینترنتی طراحی ناخن

پمپ باد فندکی ماشین

پمپ باد سبک فندکی خودرو با قدرت 300 psi با بدنه پلاستیکی

پمپ باد خودرو

وزن بسیار کم در حدود 1 کیلوگرم

بسیار کم حجم ( طول 13 عرض 7 ارتفاع 11 )

پمپ باد فندکی سبک و کم وزن مناسب مسافرت و باد کردن انواع لاستیک خودروهای سبک ، لاستیک دوچرخه و موتور ، وسایل مثل قایق بادی، توپ و ......

این پمپ باد فندکی تک موتوره میباشد و با حداقل امکانات میتواند لاستیک خودرو شما را باد کند ولیکن حتما توجه داشته باشید که این پمپ باد ماشین از سری پمپ بادهای حرفه ای نمیباشد و شما میبایستی در حد رفع نیازهای ضروری از این پمپ باد خودرو کار بکشید بنحویکه اگر بیش از 10 دقیقه مستمر کار کند ، داغ میکند البته در عرض 5 دقیقه لاستیک خودرو معمولی را باد میکند.

اگر قصد استفاده دائمی و بدون دغدغه پمپ باد را دارید ، مدلهای پیشرفته این پمپ باد را بشما پیشنهاد میکنیم

این پمپ باد فندکی بدنه ای از جنس پلاستیک دارد

پمپ بادهای حرفه ای اکثرا وزن بالاتری دارند و بدنه آنان از آلیاژ فلزی بوده و دارای موتور قدرتمند تری میباشند

البته قیمت پمپ بادهای حرفه ای مناسب مسافرت نیز نسبت به مدل اخیر بیشتر میباشد

جهت استفاده از پمپ باند فندکی ماشین کافیست فیش مربوطه را به فندکی خودرو وصل و سر شیلنک باد را نیز به تایر یا هر وسیله دیگر که قصد باد نمودن آنرا دارید، وصل نمائید

ضمنا در داخل این پکیج سر سوزن و تبدیل های مربوطه نیز قرار داده شده است

قیمت خرید پمپ باد فندکی ماشین 300psi تک موتوره پلاستیکی 48 هزار تومان میباشد و در صورت انتخاب گزینه پرداخت آنلاین نقدي (پرداخت نقدي بانکی با تمام کارتهای عضو شتاب با تخفيف) با 10% تخفیف بصورت آنلاین و اینترنتی پرداخت خواهید نمود

تعداد صفحات : 5

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 200
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 26
  • آی پی دیروز : 38
  • بازدید امروز : 35
  • باردید دیروز : 65
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 125
  • بازدید ماه : 100
  • بازدید سال : 4,828
  • بازدید کلی : 20,916